Otomatik Far Sensörü

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arcreha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,013

arcreha

Yeni Üye
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
merhabalar
gezenbilirdeki arkadaşlarıma bilgi vermek istedim.
sens56 diye far sensörü çıkmış ürünü kendi aracıma taktırdım çok başarılı ve çok hızlı kaliteli bir ürün.
serviste araca extra özellik katsın far sensörüde olsun dediğimizde ikibin tl istiyorlar.
sens56 far sensörü hem ucuz hem kaliteli arkadaşlar tavsiye ederim.
özellikleride çok fazla,örneğin aracımı akşam istop ettiğimde farlarım hemen sönmüyor 25 saniye yanıyor öyle sönüyor,akşamda arabamın yanına giderken uzaktan merkezi kiliti açtığımda da farlar yanıyor.
bugun 2014-215 model arabalardaki özellik,şu an benim 92 model aracımda mevcut.
 

Etiketler
Ynt: Otomatik Far Sensörü

merhabalar tavsiye paylaşımınız için öncelikle teşekkürler. parça ve montaj fiyatınıda paylaşırsanız daha memnun oluruz.
sens 56 için parça olarak 120 TL gibi bir fiyata rastladım ayrıca yerli üretimmiş bu ayrıca hoşuma gitti. Ancak benzer özellikleri taşıyan modülleri 60-90 lira arasında bir fiyata bulunabiliyor (modacar, MFK gibi markalar ve yerli ürünler). eğer sadece far açıp kapasın, gece eve girene kadar yolumu aydınlatmasın derseniz modüllüerin fiyatı 40 TL ye kadar düşüyor. buda benim kısa araştırma sonucu edindiğim bilgiler. merak edenler olursa fiyatlarla alakalı bağlantıda paylaşabilirim.

bunları araştırırken yağmur sensörüne de rastladım onunda fiyatı 190 TL. Bence biraz daha ucuz olmalıydı..
selamlar
 

Ynt: Otomatik Far Sensörü

Bende Far sensörü araştırması yaparak aldım,sonuçta araclarımıza elektronik bir parça takıyoruz parasal yönünden ziyade güvenilir olması gerektiğini düşünüyorum,Sens56 ürünü alan kişilerin yorumlarını okudum herkez çok memnun üründen,Sens56 nın kendi sistesine baktım gayet güzel.
Ben şu anda sorunsuzca kullanıyorum hatta arkadaşımın binek aracınada takıldı o da sorunsuzca kullanıyor.
Sens56 far sensörünü ilk aldığımda içindeki kablolara baktım hepsi çok kaliteli kalın sağlam,kısacası kaliteli ürün kendini belli ediyor.
Tamam katılıyorum piyasada herşeyin ucuzu olduğu gibi far sensöründe ucuzu var ama tekrar söylüyorum 120 tl bence cok da pahalı değil,sonuçta far sensörüde olsa arabamızın elektriksel kısma bağlanıyor,o yuzden ben güvenilir sistemden yanayım.
ayrıca sens56 üreticilerini tebrik ederim yerli üretim olduğundan,Türkiyede kaliteli malzemelerin yapılabileceğini kanıtlamışlar.
başarılarının devamını dilerim.
 

Ynt: Otomatik Far Sensörü

Bana biraz reklam kokan hareketler gibi geldi


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: Otomatik Far Sensörü

selamlar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişler doğruda demişler.
 



Ynt: Otomatik Far Sensörü

Kac tane mesaj attiysaniz hepsi bu konu ile ilgili hepsini gorebiliyorum.bosa konusmuyorum atalarimiz dogru soylemis ayrica



Sent from my iPhone using Tapatalk