Otomatik Kapı Kilitleme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,208
Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme

RİCA EDERİM KİMSE TARAFINDAN BİLİNMEYEN BİR YER AMA İSTANBULDA BU KADAR KALİTELİ HİZMET VEREN SERVİS GÖRMEDİM BEN.

Etiketler

Anlaşıldı bende çekmeköydeyim bu hafta sonu. Gelicek arkadaş olursa birlikte gidebiliriz !!!

esattas' Alıntı:
RİCA EDERİM KİMSE TARAFINDAN BİLİNMEYEN BİR YER AMA İSTANBULDA BU KADAR KALİTELİ HİZMET VEREN SERVİS GÖRMEDİM BEN.

Tam adres verme imkanınız var mı acaba ? Renault 'un sitesinde çekmeköy servisi olarak bir veri bulunamıyor. Size zahmet ilgilenirseniz sevinirim.

SERKANEFE' Alıntı:
Tam adres verme imkanınız var mı acaba ? Renault 'un sitesinde çekmeköy servisi olarak bir veri bulunamıyor. Size zahmet ilgilenirseniz sevinirim.
istersen beraber gidebiliriz saati konuşuruz c.tesi

SERKANEFE' Alıntı:
Tamam olur birlikte gidelim Avrupada mı oturuyorsunuz ?
yok baglarbaşında oturuyorum zaten gidecegimiz yer şile otoban yolu üstünde

Çekmeköy'de bahsi geçen yetkili servis şu olsa gerek. Gerekli adres ve kroki bilgileri sitede var.

http://www.erenoto.com.tr

ümiterkan' Alıntı:
Çekmeköy'de bahsi geçen yetkili servis şu olsa gerek. Gerekli adres ve kroki bilgileri sitede var.

http://www.karenotomotiv.com/
işte eren oto selim bey adresi Adres : Alemdağ Cad. Aşkın Sok. Karadağlı Plaza No:33 Sancaktepe / İstanbul
Adınız Soyadınız Tel : (0.216) 314 80 90 (Pbx) Faks : (0.216) 314 80 60
E-mail Adresiniz Web : www.erenoto.com.tr E-mail : info@erenoto.com.tr

SERKANEFE' Alıntı:
YER ÇEKMEKÖYDE AMA SANCAKTEPE DİYE GEÇİYOR.AMA SANCAKTEPE MERKEZE GİTMEYİN.ÇÜNKÜ DİREK ÇEKMEKÖYE GELDİĞİNİZDE ŞİLE OTOBANI ÜZERİNDE.

Hay Allah razı olsun bu gün ben de izmir çiğli Mais servise söyledim yok öyle bir özellik falan dedi yapanlar varsa da biz yapamayız birşey olursa sorumluluk alamayız falan dediler.Anlıyacağınız korktular.Bu çiğli zaten çok yeni kuruldu ve özellikle de duster konusunda hiç bir bilgisi yok telefonda bir arka paçalık anlatana kadar göbeğim çatladı ve anlatamadım da zaten.Gerçi motor konusunda aynı olduğu için bir endişe duymaya gerek yok ama aksesuar ve bu gibi yan konularda biraz ilk olduğumuzdan deneme tahtası olacağız bir müddet.

Merhabalar serkan bey ben çekmeköyden selim usta bu cumartesi beklerim gelin yapalım şu otomatik kapı kilitleme işlevini saygılar...

selimerkan' Alıntı:
Merhabalar serkan bey ben çekmeköyden selim usta bu cumartesi beklerim gelin yapalım şu otomatik kapı kilitleme işlevini saygılar...
selim bey hatırladınız mı ben bahsetmiştim size gezenbilir sitesini senden bahsediyorlar diye hoş geldiniz foruma.ben arman beyaz duster olan

Arkadaslar bugün Menemen Renault Nazara gittim orda benim adaşım Alper ustayı buldum ve 10 dakikada işlem tamam.Izmirdeki arkadaşlara duyurulur.