ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN ben de bugün gittim ve yaptırdım selim bey bana ayrıca ne istersin başka dedi mesela silecek suyunu püskürtükten sonra 3 kez silisin mi dedi EWWEET dedim yaptı peki dedi alarm sen kilitledikten sonra yanlışlıkla basılıp kapılar açılırsa sonradan kimse kapıları açmazza tekrar kilitlesin mi dedi EWWEET dedim onu da yaptı sagolsun halbuki aracı teslim aldıgım yer bana bu ozelliklerin olmadıgını söylemişti ve ben ısrar etmeme ragmen bilgisayara baglayıp bak yok dediler menüde görünmüyor dediler ama işte demek oluyormuş.sagol selim usta ve onu tavsiye eden arkadaşa
işte eren oto selim bey adresi Adres : Alemdağ Cad. Aşkın Sok. Karadağlı Plaza No:33 Sancaktepe / İstanbul
Adınız Soyadınız Tel : (0.216) 314 80 90 (Pbx) Faks : (0.216) 314 80 60
E-mail Adresiniz Web : www.erenoto.com.tr E-mail : info@erenoto.com.tr
sayın erco izmir menemen nazar serviste yaptırdım. Ermat bergamadan aldım arabayı ama açıkçası çok memnun kalmadım . Arabadan degil ama 1 haftada plaka çıkaramadıkları için kendim trafikten plaka çıkarmak zorunda kaldım . Nazar suan gayet iyi servis bakımında memnunum
Hay Allah razı olsun bu gün ben de izmir çiğli Mais servise söyledim yok öyle bir özellik falan dedi yapanlar varsa da biz yapamayız birşey olursa sorumluluk alamayız falan dediler.Anlıyacağınız korktular.Bu çiğli zaten çok yeni kuruldu ve özellikle de duster konusunda hiç bir bilgisi yok telefonda bir arka paçalık anlatana kadar göbeğim çatladı ve anlatamadım da zaten.Gerçi motor konusunda aynı olduğu için bir endişe duymaya gerek yok ama aksesuar ve bu gibi yan konularda biraz ilk olduğumuzdan deneme tahtası olacağız bir müddet.