Otomatik Kapı Kilitleme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,114
Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme

avrupa yakasında hiç uğraşmayın ,gidin çekmeköye selim ustaya 2 dk hallettirin bu yakadakilerin hepsi bi haber kitleme olayından...

Etiketler

arkadaşlar benim aracı aldığım bayi tipik cevap olarak özelliğin olmadığını söyledi. ankara'da bu işlemi yaptıran varsa nerede yaptırdığını söyleyebilir mi lütfen??

Bunu daha önce yayınlamıştım, sanırım bu bölümü okumadınız

yasinblgc' Alıntı:
Bunu daha önce yayınlamıştım, sanırım bu bölümü okumadınız

cevap için teşekkürler. sanırım gözümden kaçmış... bende aracı neziroğlundan aldım ancak serviste yapamadıklarını söylediler. hafta sonu başka bir servise gittim. oradan aldığım yanıt şu şekilde: "aracın kaza anında otomatik kilit açma donanımı olmadığından renault merkezin kesin talimatı var açamayız, ancak bize tüm sorumluluğu kabul ettiğinize dair yazı verirseniz hemen açalım". işin gerçeği bende o yzıyı vermek istemedim. ama neziroğlundan mehmet ali usta ile görüşmek istediğimi söyleyip bir deneyelim bakalım.

Çekmeköy e Şenol ustaya gidin 5 dk da tamamdır işiniz , Allah razı olsun işi gücü rast gitsin çok iyi bir arkadaş kısaca insan birisi burada ismi geçen daha önce isim yapmış birisi var ismini yazmıyorum cevap hakkı doğmasın onu aradım 50 lira vereceksin hemen hallederiz demişti gitmedim tabiki oda kendine göre haklı olabillir özel servis açmış masrafı vardır mutlaka insanlar şunu bilmeliki kimse bu alemde tek değildir

10 gün kadar önce duster sahibi oldum. sis ampulü H kaçtır diye aratırken bu siteyi buldum. bir kaç konuyu okuduktan sonra hemen üye olmaya karar verdim. oto kilit kısmını menuden bıraz bakındım ama bulamadım. Acaba Selim usta hala çekmeköyde devam ediyor mudur? bi çayını içip tanışmak isterim

Merhabalar 2017 dusterda kilit tusuna ses gelene kadar (7-8 sn) basılı tutarak hallettim hareket ettikten 3 5 sn sonra kilitliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk