KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arazi şanzımanı yok, sürekli dört çeker, ancak oldukça ekonomik olduğu için sadece orman içi yollarda kullanacaksam uzun mesafeli yolculuklarımda da XJ yerine tercihim oluyor açıkcası. O zamanlar XJ.im olmadığı için her yere onunla gidiyordum, hatta Düzce'den Bolu'ya dağlar üzerinden orman yolundan gidebilmişti o haliyle, tabi zincir desteğiyle ;D Bu hatırlamak istemediğim geziler arasında :
Ynt: Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli)
Arslan abi gazipaşa caddesini inleten V8 geri dönsün :'(,hastasıydım arabanın inşallah nazarım değmez,içimden bi ses yep yeni bir projeyle geri döneceğini söylüyor
İnşaallah bakalım kardeşim ....
Df-110' Alıntı:
Arslan abi gazipaşa caddesini inleten V8 geri dönsün :'(,hastasıydım arabanın inşallah nazarım değmez,içimden bi ses yep yeni bir projeyle geri döneceğini söylüyor
bunlarda benim BEST OF 2009 ' um
çataldağındaki levent' i kurtarma operasyonu
çamurun geçit vermediği gezilerden biriydi bozhane gezisi, levent, erkan, arman, musa, cüneyt, adem abi, hakan ve ben...çetin bir güzergahtaydık ama dayanışma en düzeyde idi
yılın gezisiydi benim için sarıpınar keşfi...500 metrelik yeri 6 saatte geçemedik geri döndük, arabamız kanala düştü bağlayacak kalın ağaç yok, yağmur bir dakika bile durmadı... aynı yerden intikam almak için nisan sonunda yine gittik, yine battık geçemedik yine geri döndük
Buda aklımdan hiç çıkmayan gezilerden birisine ait,kameraman abimiz Tuncay abinin gazıyla çekilmiş,artistik bir video.Uğur abi,Tuncay abi,Musa ve ben Şilede karlı dağlardaki gezimiz çok keyifliydi.