Ynt: Pajero almak istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum.
selam arkadaşlar.adım yiğit.2007 senesinde 6000 tl'e 92 model astramı satıp üzerine 10000 tl kredi çekip 16000 tı gibi bir fiyata 94 model v6 3000 benzinli 5 kapılı metalik gri pajero aldım.araç korkunç derecede temizdi o zaman 182000 km de idi şimdi de 193000 de.hala aynı temizlikte duruyor.şu an bile 3 kişi arabayı istiyor ama benim çocukluk hayalim olduğu için pek satmaya niyetim yok satsam bile üstüne kayacak 5 kuruş param bile yok ite kaka arabayı götürmeye çalışıyorum.aracın üstünde 31x10,5r15 lastikler vardı 2 sene önce mecburiyetten lastik değiştirdim aynı ebat kumho kl71 m+s lastik kullanıyorum.arabamdan o kadar memnunumki aldığım şahsa hala hayır duası ediyorum.4 senedir beni hiç üzmedi sadece küçük marş motoru problemi çıkardı almak isteyene tavsiye ederim hatta maddi imkanı varsa 3500 alsın derim ama benim gibi vergi borcunu lpg sini kredi borcuyla yapacaksa v6 3000 manuel vites alsın derim.otomatik vites çok güzel ama allah muhafaza bir arıza yaparsa call center le görüşmek zorunda kalırsınız ;D ;D.sayın abiciğim korkma pajero al derim istanbuldaysan beni ara görüşelim 0536 612 30 35.benim arabama kartalda ilyas usta bakıyor off road camiasının piridir diyebilirim her türlü yardımı yapar sırtın yere gelmez ben 4 senedir içini dışını biliyorum çünkü.