Pajero Bilgisiz :(

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SolakSelim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,512

SolakSelim

Ana Kamp
Yer
Kocaeli
herkese iyi günler. bir pajero almak istiyorum. yaptığım araştırmalar(burdan okuduklarım) sonucunda en uygun araç olarak alttaki ilanı buldum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-92-model-3-0v6-126-binde-lpg-isli-superselect-sanziman-pajero/detay/

ilandaki aracın özellikleri doğru mudur? manuel vites veya otomatik vitesin arazide kullanım kolaylığı veya zorluğu olur mu? kısacası ilandaki araç alıncak bir araç mıdır? yorumlarınız benim için oldukça değerli şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Pajero Bilgisiz

Araç temiz gibi görünüyor, kilometresi gerçek mi acaba

önce sizden yorum alıp ondan sonra aramak istedim de. kilometrenin gerçek olup olmadığını bilmiyorum o yüzden.

ilanda size aracın viteslerini özetlemiş kafanızı karıstırcak bise yok

efendim ben arazide manuel vites ile otomatik vitesin bir farkı var mıdır diye soruyorum.otomatik vitesli araçlarda ön balatalara aşırı yük bindiğini çabuk yıprandığını duymuştum.çevremde hiç arazi taşıtı kullanan olmadığı için benim de ilk arazi taşıtım olacağı için öğrenmek istedim.sizler bu konuda benden çok çok daha bilgilisiniz. hatta benim hiç bi bilgim yok burdan öğrendiklerim dışında. dahası arazi taşıtı kullanmışlığım da yok

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=5223.0;topicseen burayı okuyun. umarım sorularınıza cevap olur

bu araç otomatik vites olduğu için araç bayır aşağı giderken sürekli hızlanır mı? motor frenleri yok değil mi bunların? o yüzden balatalar çabuk gidiyor herhalde

SolakSelim' Alıntı:
bu araç otomatik vites olduğu için araç bayır aşağı giderken sürekli hızlanır mı? motor frenleri yok değil mi bunların? o yüzden balatalar çabuk gidiyor herhalde
otomatik vites ile de motor freninden faydalanabilirsiniz çok bi farkı yok

antalya da bir arkadaşımız bunun hem dizel hem manuel hemde full off road modifiyeliolanını satıyor isterseniz özelden telefonunu verebilirim size

bsayil' Alıntı:
antalya da bir arkadaşımız bunun hem dizel hem manuel hemde full off road modifiyeliolanını satıyor isterseniz özelden telefonunu verebilirim size

çok teşekkür ederim ama ben dizel araç istemiyorum. onların masrafları daha çok.o yüzden kullanmıyorum tekrar teşekkür ederim.

SolakSelim' Alıntı:
çok teşekkür ederim ama ben dizel araç istemiyorum. onların masrafları daha çok.o yüzden kullanmıyorum tekrar teşekkür ederim.
bende benzinli v8 kullanıyorum sizede katılıyorum

son bir sorum olacak da tahmini olarak km de ne kadar yakar? sadece benzin için söylüyorum. uzun yolda ve şehir içi olarak.

SolakSelim' Alıntı:
son bir sorum olacak da tahmini olarak km de ne kadar yakar? sadece benzin için söylüyorum. uzun yolda ve şehir içi olarak.
700 krş dan aşağıya yakmaz tahminim benzin ile en iyi şartlarda

o kadar çok yakar mı ya? ben 30 kuruşa yakın yaksa kesin alıcam diyodum

dik iniş ve çıkışlarda 1. vites ve 2. vites seçenegini kullnırsanız motor fireniyle inersiniz balatalara yük binmez ve daha emniyetli bir iniş olur
SolakSelim' Alıntı: