Kürşad bey yapılacak aparatı resimler misiniz ? Bende aynı dertten muzdaribim.Torsiyonu çok yükseltince kollar çok dikleniyor hem konfor gidiyor hem de ön takımların dayanıklılığı azalıyor.Yurtdışındaki kitlerin fiyatları da malum Belki bizlerde sizin çalışmanızdan faydalanabiliriz.
şnorkel konusundada L200 için yapılmış bu şnorkeli benim arabayada uygulıycaz, bu ilk yapılan protatip sonrakiler daha iyi olucak. deniycem yakışmazsa vazgeçerim ama yakışır gibi geliyor
şnorkel konusundada L200 için yapılmış bu şnorkeli benim arabayada uygulıycaz, bu ilk yapılan protatip sonrakiler daha iyi olucak. deniycem yakışmazsa vazgeçerim ama yakışır gibi geliyor
Kürşad hocam,
İlgiyle takip ediyorum.
Anladığım kadarıyla torsiyon ile maksimum miktarda önler yükseltildi. Rotillerin bozulan açılarını veya kasmasını telafi için de o ek parçalar ilave edildi.
Çift salıncak mekanizmasına müdahale edilmedi herhalde değil mi? Yukarı ve aşağı hareketini limitleyen lastik takozlar var (ekli fotoğrafta gözükenler), onlarda herhangi bir değişiklik yapıldı mı? Traşlama filan gibi.
[attachment=1]
Tempus' Alıntı:
bunlar aslında aracı kaldırmıyor , torsiyondan aracı kaldırdığında rotillerin kısa kalıp aracı kasmasını engelliyor
Kürşad hocam,
İlgiyle takip ediyorum.
Anladığım kadarıyla torsiyon ile maksimum miktarda önler yükseltildi. Rotillerin bozulan açılarını veya kasmasını telafi için de o ek parçalar ilave edildi.
Çift salıncak mekanizmasına müdahale edilmedi herhalde değil mi? Yukarı ve aşağı hareketini limitleyen lastik takozlar var (ekli fotoğrafta gözükenler), onlarda herhangi bir değişiklik yapıldı mı? Traşlama filan gibi.
lastik takozlara bişey yapılmadı diye biliyorum, ama arabayı 1 gün bıraktım gerekenleri yap usta dedim aldım, rotil mevzusunu biliyorum, kupa takozları çökmüştü onlara yenileri takıldı daha kalın araba kupadan 2 cm kadar yükseldi bunuda biliyorum, iyice inceler sorar fotograf çekerim ilk fırsatta şimdi ne desem yalan olur. Tek bildiğim araba 15 cm yükseldi ve torsiyonda hiç sertleşme kasma yok