KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
benim araca kız gibi diycem babacan birşey bakalım işte kışa doğru hazır olur gibi ama Kürşad dirilmiş senin araç gerçekten hoşuma gitti.ben cemafer in ordayım sen nirdesin?
hayırlısı valla vardır kafanda bişeyler yada bir iş yatırımı , ama al benimkini dene pajero sert kamp aracı için ideal bu fiyatlara, ama öyle yarıklarıa giriceksen 50 derecelere tirmanicaksan olmaz ;D
hayırlısı valla vardır kafanda bişeyler yada bir iş yatırımı , ama al benimkini dene pajero sert kamp aracı için ideal bu fiyatlara, ama öyle yarıklarıa giriceksen 50 derecelere tirmanicaksan olmaz ;D
elim rahatlayınca yapacağım kamp aracım yine G kasa olacak..daha vazgeçmem...
niye 80 değil dersen sende iyi bilirsin niye olduğunu (yakıt +vergi+parçasızlık))
pajero hiçbirzaman bu ülkede hakettiği yere gelemedi dist. yüzünden.servissizlik,bulunamayan acımasız parça fiyatları vs.vs.
çok klas bir araç bana göre..beni bu işlere bulaştıran ilk aracımda paceroydu
Kürşat bayadır görüyorum yazamadım, hayırlı olsun, kendine yine uğraş bulmuşsun.
Senin bu sanayi severliğin LR cilikten geliyo sanırım.
Tempus' Alıntı:
ilgiyle takip ediyorum sizi çünkü şuan off road ta kullandığım toyota hj 60 ımı satıp satmamak arasındayım. satarsam hiç düşünmeden sizin araçtan almayı düşünüyorum. bir de sorum olacak aracta şnorkel yokken su geçişinde sıkıntı yaratmıyor mu beni bilgilendirirseniz sevinirim