KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ilgiyle takip ediyorum sizi çünkü şuan off road ta kullandığım toyota hj 60 ımı satıp satmamak arasındayım. satarsam hiç düşünmeden sizin araçtan almayı düşünüyorum. bir de sorum olacak aracta şnorkel yokken su geçişinde sıkıntı yaratmıyor mu beni bilgilendirirseniz sevinirim
Merhaba, su geçişinde eğer filtrenin hava aldığı ağıza su gelirse şnorkelsiz ve su çok miktarda gelirse her arabada sıkıntı olur. Ama bu su geçişinde sıkıntı olucak yükseklikde değildi benim araba için.
Merhaba, su geçişinde eğer filtrenin hava aldığı ağıza su gelirse şnorkelsiz ve su çok miktarda gelirse her arabada sıkıntı olur. Ama bu su geçişinde sıkıntı olucak yükseklikde değildi benim araba için.
kürşad bey arman beydeki(suzuki grandoto bostancı) 2.8 bordo pajero yu gördünüzmü.dış görüntü sizin aracı andırıyo.2.8 dizel i hatta gördüyseniz o aracı tavsiye edermisiniz
kürşad bey arman beydeki(suzuki grandoto bostancı) 2.8 bordo pajero yu gördünüzmü.dış görüntü sizin aracı andırıyo.2.8 dizel i hatta gördüyseniz o aracı tavsiye edermisiniz
Murat bey görmedim hiç ama görsem bilsem bile usta bir servise göstermeden ben ne desem boş olur, sadece kendi aracım ve yakın çevremde bildiğim araçlar hakkında konuşabilirim, servis geçmişlerinide bilirim çünkü.
2.8 dizel için iyi diyorlar ama hiç kullanmadım, motor gücünde ciddi fark var 3.5 v6 ile ama dizelinde kalkış torku iyi, lpg derdiniz yok, isterseniz extra intercoler chip vs ile güç arttırılabilir. Sonuçda pajero hepsi sağlam
Saol Ekrem , renk biraz daha fakrlı aslında bitince gün ışığında çekicem. Tavan kanal kenarı kromajlı çıtaları, kapı kollarıda siyah oluyor, ön panjur tamponlar siyah oluyor. Hepsi birleşince güzel olucak