KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Harika bu arada yanlış bilgiler mevcut reklam filan konuyla alakası yok siz renk değiştiriyorsunuz mahiyeti kimseyi ilgilendirmez direkt olarak boyanmış gibi işlem görür reklamlar da istenen logo yada isimdir renge bakmazlar hakim ren yazılır ve açıklama bölümüne ...... logosu yada yazısı görüldü yazarlar. sınama şansları yoktur. Muayene istasyonu sadece bakar ve not düşer ..... görüldü diye yazan yine tescil bürodur. Belediyenin temel gelirlerindendir reklam tabelalarının metrekaresine göre para almak o da araç için çıkartılan Ek-1 yarım kapak dosya ile söförler derneğinde düzenlemeden sonra muyane giderken yatırırsın. belediye harcı yaıtırlır.Muayeneye gidersin görüldüsü şasisi kontrol edilir Kürşad ilave olarak sızdırmazlık aldı. ona baktırdı. (gerçi Cemafer halletmiştir Kürşad yorulmadan ) ardından tescilde yeni ruhsat ki oda 70 civarı burda orda ne kadardır yada standartmıdır bilmiyorum büyük şehir ya belki fark olur sigorta kasko gibi. sonra bir nüsha sana ruhsat verirler diğeri 1 ayda gelir. olay budur.
Bilgi olsun diye yazdım. Önceleri bende bilmiyordum Ama tescilde "muameleci" denilen sigortacıların hatalarından sıkıldım artık kendim yapıyorum işyeri araçları ve kendi araçlarımın işlerini bütün trafik büro tanıdık oldu bu sayede.
Walla süper oldu ...... Kazasız Belasız güzel günlerde kullanmak dileğiyle..... CJ dışında bir 4 x 4 almayı düşünüyorum Pajero alırsam başınızı çok ağırtırım ;D
Walla süper oldu ...... Kazasız Belasız güzel günlerde kullanmak dileğiyle..... CJ dışında bir 4 x 4 almayı düşünüyorum Pajero alırsam başınızı çok ağırtırım ;D