Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,367
Ynt: Pajero Evolution

warmaster' Alıntı:
Ne Bağdat caddesimi??? çocuuuum o paralar bize lazım tampon vinç? uslu dur polisi var eds si var cıks cıks heç yakışmadı

kalkarız vx100 le alırım anahtarını ;D ;D ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
kalkarız vx100 le alırım anahtarını ;D ;D ;D
ilyas usta çaktırmadan kaputun altına nitro sotelemiş olmasın.eskiden ralli için mitsubishi hazırlarmış duvarda starion resimleri vardı eskilerden kalma

Abi mat turuncu harbi süper olmuş ) bu arada yan basamakları İstanbul'daki Ahmet isimli beye mi yaptırıyorsun ?

tyt.fan' Alıntı:
ilyas usta çaktırmadan kaputun altına nitro sotelemiş olmasın.eskiden ralli için mitsubishi hazırlarmış duvarda starion resimleri vardı eskilerden kalma

olabilir

Anki' Alıntı:
Abi mat turuncu harbi süper olmuş ) bu arada yan basamakları İstanbul'daki Ahmet isimli beye mi yaptırıyorsun ?

mat değil parlak turuncu

yok yan basamklarıda İlyas usta yapıcak büyük ihtimalle, ama diğer demir işleri için araç antalyaya gidebilir fırsat olursa

Tempus' Alıntı:
mat değil parlak turuncu

yok yan basamklarıda İlyas usta yapıcak büyük ihtimalle, ama diğer demir işleri için araç antalyaya gidebilir fırsat olursa

hhehe koptum kendime... heryerde mat turuncu diyorum benim uykum gelmiş demek

biz buna Asfalt seni çaarıyor diyoruz dedim ben başta evo neyim derken dragger olcak bu araba stt leri verde barim hız sınıfı bir lastik al Turunucu bozdu önce kullanıcıyı sonra kamp arkadaşları derken ... araplardaki domino etkisi gibi ;D ;D ;D ;D ;D

Olsun gerektiğinde basınca altında güç bulunmasının bir sakıncası yok

Benim araba güçsüz kardeşim kocaman bir neticesi var biz ağır ağır gidiyoruz ağır takılıyoruz

warmaster' Alıntı:
Benim araba güçsüz kardeşim kocaman bir neticesi var biz ağır ağır gidiyoruz ağır takılıyoruz

ney senin araç mı güçsüzzz ;D ;D

Pajero her zaman aklımda olan bir araçtı. Bu araç hayyalleri süsleyecek gibi. Hayırlı olsun...

Arkadaşım aracın hayırlı olsun çok çiçi olmuş

RABBİM nazardan saklasın kaza bela vermesin ve iyi günlerde kullanmayı nasip etisn inşallah

bende araç araştırıyorum ama sizden bu arac maliyeti ve yapılan işlemlerin aşağı yukarı maliyetini öğrenmek isterim
sakıncası yoksa tabi teşekkürler

Günesin doğduğu şehirden KARS'tan selamlar

Merhaba çok teşekkürler,

Araç alım maliyeti temiz bir araç için 30 civarı, 20 yede araç var ama ben alıp ailemi bindirmem. 25-27 arasına uğraşmaya değer temizlikde bişey alınabilir.
Benim yaptıklarımın toplam maliyetide 10 000 civarını buldu