KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
neden olmasın, şu anda da Q7 yada Cayene 'i 20 000 e alıp 10 000'e de modifiye edebilseydik kesin yapardık
elektronik sistemlerin arazi kabiliyeti ve sağlamlığı yeterince iyi olduğunda, ve bakım, tamir gibi giderleri ucuzladığında hepimiz o tip araçlara geçicez.
Buna şöyle örnek vereyim. Mesela bundan 10 sene önce profesyonel fotografçılar dijital fotografın asla filmli fotograf kadar iyi olamayacağını ve asla kullanmayacaklarını söylüyorlardı. Ama günümüzde dijital fotograf o kadar gelişti ve ucuzladıki, artık film üretilmiyor nerdeyse ve film kullanan profesyonel fotografçı kalmadı.
: ) tamam abim Q7 ilede off road yaparız.
Geyik buya uçan jipler çıkmasa bari çamurların üzerinden uçarak geçmek zevksis olurdu demi sonuçda off air die birşey yok
Kürşad bir uzmanlık sorum var sana. Belki daha önce soruldu ve yanıtlandı ama ben maalesef denk gelmedim.
Senin araçta sanırım ön + arka dif kilidi ve içeriden sertlik ayarlı amortisör mevcut. Bu özellikler 1999 model 2.8 dizellerde dahil bütün modellerde standart mıdır? Değil ise şasi kodundan veya neresinden bakılarak anlaşılabilir?
Kürşad bir uzmanlık sorum var sana. Belki daha önce soruldu ve yanıtlandı ama ben maalesef denk gelmedim.
Senin araçta sanırım ön + arka dif kilidi ve içeriden sertlik ayarlı amortisör mevcut. Bu özellikler 1999 model 2.8 dizellerde dahil bütün modellerde standart mıdır? Değil ise şasi kodundan veya neresinden bakılarak anlaşılabilir?
Bu araçlarda orta ve arka difransiyel kilidi, amartisör sertlik ayarı var ve 98-99 kasa hem 3500 v6 larda hem 2.8 TD lerde hepsinde standart olarak bunlar mevcut. Olmayanı yok diye biliyorum.
2.6 motorlularda kilit yok ama onların bazılarında çıkıyor.
hop hopp araban güzel dedik şimarma ne o toyotadan falan saglam duymiyim bi daha
şukru kardeş bu araçlarda onlerde kilit yok takilmiyor çunki salincakkk sallanip duruyor kopuyor tam turlarda gaza koydugun anda aks eldee araç patatess uyduruk kiydirik seyindirik bir araç ohhh bee
hop hopp araban güzel dedik şimarma ne o toyotadan falan saglam duymiyim bi daha
şukru kardeş bu araçlarda onlerde kilit yok takilmiyor çunki salincakkk sallanip duruyor kopuyor tam turlarda gaza koydugun anda aks eldee araç patatess uyduruk kiydirik seyindirik bir araç ohhh bee
Bu arada benim arabanın rolantide titreme testi nasıl yapılıyor biliyormusunuz, bir bardak su alıp kaputa koyuyorsun suda titreşim varsa bujileri ve kablolarını değiştiriyorsun. Su bile titremeyecek ;D ;D ;D
Bu arada benim arabanın rolantide titreme testi nasıl yapılıyor biliyormusunuz, bir bardak su alıp kaputa koyuyorsun suda titreşim varsa bujileri ve kablolarını değiştiriyorsun. Su bile titremeyecek ;D ;D ;D