KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
pajeromun eksik olan yerleri dün itibariyle Ahmet başkanın garajın da yapılmaya başlandı . yapılanlar yan basamaklar üst sepet ve merdiveni tepe lambaları ve öne (tampona) 2 adet hella delici sis.dif.korumaları. yarın akşama bitecek pazartesi resimlerini yüklerim.
ali bey tamponun fiyatı 900tl resim konusunda üzgünüm ahmet usta salı günü tatile çıkıyor o döndüğündede ben çıkacağım o yüzden tampon ve dodikleri tatil dönüşüne bıraktık.
ali bey elbette vinç taşımaya uygun aksi takdirde bir anlamı olmazki. şu anda kaç mm hatırlayamadım ama bu konuda en sağlıklı bilgiyi antoff başkanı AHMET07 den alabilirsiniz.
vay vay harika 3 bucuk makınenın yazısının altındakı izci sıkıtırıda 10 numara olmuş bu arada 3.5 makınenın hazzını çok iyi bilirim hayatımda satıpta pişman olduğum tek aracım drag canavarı 3.5 e 30 hartgemdi :'( :'( siz ihsallah satmazsınız özür dileyerek bir iki fotosunu eklıyorum merak eden arkadaşlar için :-\ :'(
araci cadde seysinden kurtarip gerçek arazi makinesi haline getirdin.
Bazi kupeli arkadaşlarimiz arazi araçlariyla bursuva yasantilarini birbirine sokuyor. Bu kupeli gurubundan bu araçlari almak lazim ayrica bu kupeli turun saçi uzun olan versyonlari en tehlikelisi bunun yanında birde sakalliysa katli vacip arkadaşlar. vur git iki rekat kaza namazi kil o derece yanii
araci cadde seysinden kurtarip gerçek arazi makinesi haline getirdin.
Bazi kupeli arkadaşlarimiz arazi araçlariyla bursuva yasantilarini birbirine sokuyor. Bu kupeli gurubundan bu araçlari almak lazim ayrica bu kupeli turun saçi uzun olan versyonlari en tehlikelisi bunun yanında birde sakalliysa katli vacip arkadaşlar. vur git iki rekat kaza namazi kil o derece yanii