KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
lpg için ruhsat değişicek hazır o değişirkende renkde değiştireyim diyorum, kaplama olucak muhtemelen. sonrasındada bir fırsat bulup antalyaya gidersem demir tmapon alt koruma
birde şnorkel araştırıyorum özel bir şnorkel yapıcaz sanırım
port bagaj düşünmüyorum , dalga kıranda port bagaj olmayınca olmaz sanırım, siz farları 2 tane taktım 4 tane daha takılıcak
vinç de tampon içi gizli olucak
lpg için ruhsat değişicek hazır o değişirkende renkde değiştireyim diyorum, kaplama olucak muhtemelen. sonrasındada bir fırsat bulup antalyaya gidersem demir tmapon alt koruma
birde şnorkel araştırıyorum özel bir şnorkel yapıcaz sanırım
ilyas usta 8 10 ay önce siyah bir 5 kapı 3.2 diesel dakar üzerinde çalışıyodu.etli aliminyumdan çok şık ön ve arka tampon yapmıştı.ağırlıktan kazanılmış ve çok iyi işçilikle yapılmıştı boyasız hamken görmüştüm.o araçta zeplin gibi olmuştu.iyi günlerde kullanın
ilyas usta 8 10 ay önce siyah bir 5 kapı 3.2 diesel dakar üzerinde çalışıyodu.etli aliminyumdan çok şık ön ve arka tampon yapmıştı.ağırlıktan kazanılmış ve çok iyi işçilikle yapılmıştı boyasız hamken görmüştüm.o araçta zeplin gibi olmuştu.iyi günlerde kullanın
kürşad bey, şnorkelin tepe kısmı öne doğru eğik değilde geriye tavana doğru yatık olursa daha güzel durur gibi geldi. birde sıradan dodikler yerine, çamurluklardaki çıkıntıyı tamamlayacak şekilde lastiğin üstünü örterse daha egzantrik olur bence.
kürşad bey, şnorkelin tepe kısmı öne doğru eğik değilde geriye tavana doğru yatık olursa daha güzel durur gibi geldi. birde sıradan dodikler yerine, çamurluklardaki çıkıntıyı tamamlayacak şekilde lastiğin üstünü örterse daha egzantrik olur bence.
Hayırlı olsun Kürşat bey,çok çok yakışıklı duruyor.
Yeni eklentiler yapana kadar değişik yerlerde çekilmiş fotoğraflarını paylaşın da baktıkça MAŞALLAH diyelim.
Bu arada yandan çekilmiş fotoğrafta ön ve arka tekerlekler ile çamurluklar arasında gözüken yükseklik farkı aracın durduğu yer ile mi alakalı , yoksa olması gereken hali mi?