KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hayırlı olsun Kürşat bey,çok çok yakışıklı duruyor.
Yeni eklentiler yapana kadar değişik yerlerde çekilmiş fotoğraflarını paylaşın da baktıkça MAŞALLAH diyelim.
Bu arada yandan çekilmiş fotoğrafta ön ve arka tekerlekler ile çamurluklar arasında gözüken yükseklik farkı aracın durduğu yer ile mi alakalı , yoksa olması gereken hali mi?
kürşad bey birde çamurluklara yapacağınız eklentilerden sonra tomponada bulaşmak zorunda kalacaksınız galiba? çünkü bu seferde tamponlar küçük duracak gibi geliyor?
kürşad bey birde çamurluklara yapacağınız eklentilerden sonra tomponada bulaşmak zorunda kalacaksınız galiba? çünkü bu seferde tamponlar küçük duracak gibi geliyor?
Kürşad kardeşim ben yiğit araç muhteşem ötesi olmuş.nedeni belli İLYAS abi denilen bir pir var ona bırak gerisi düşünme.ustalığı müthiş bilgisi süper daha ne olsun.şu içine tükürdüğümün parası bir kerede bana uğrasada bende pajeromu seninki gibi yapabilsem off offffffff. :'( :'( :'(
ilyas usta 6 mm filan aliminyumu origami gibi katlıyabilen plastik cerrah gibi dikebilen bi usta.otodrom için buggyler yaparken görmüştüm .herhalde rollbar yaptığı borularla imzasını atar okunakllı bi şekilde.epey önce offroad aracı nasıl yapılıyo diye bi çalışması 4x4freelife ta yayınlanmıştı.çok usta tanımam ama arkadaşın yazdığı gibi bencede işinin piri.yılmaz ustada ilyas ustada mitsubishi ordinaryusları
ilyas usta 6 mm filan aliminyumu origami gibi katlıyabilen plastik cerrah gibi dikebilen bi usta.otodrom için buggyler yaparken görmüştüm .herhalde rollbar yaptığı borularla imzasını atar okunakllı bi şekilde.epey önce offroad aracı nasıl yapılıyo diye bi çalışması 4x4freelife ta yayınlanmıştı.çok usta tanımam ama arkadaşın yazdığı gibi bencede işinin piri.yılmaz ustada ilyas ustada mitsubishi ordinaryusları
aracın ilk yol testinide kenan çarpışantürk yapsın barigeriye bişi kalırsa araçtan kalanada siz binersinizevo değildi ama ilyas usta yapımı 200 beygir bi azman kullanıyodu.o paralıyodu ilyas usta toparlıyodu.güzeldi ilfer offroad team günleri.
oldu aslında ama sanırım bu hafta torsiyonuda biraz aşağı alıp aracı daha da rahatlatıcaz ustam rotillerin altınada pul gibi bişeyler koydu ama detaylarını tam bilmiyorum gizliyor
oldu aslında ama sanırım bu hafta torsiyonuda biraz aşağı alıp aracı daha da rahatlatıcaz ustam rotillerin altınada pul gibi bişeyler koydu ama detaylarını tam bilmiyorum gizliyor
vallahi şu an ön torsiyonundan tüm ağır bakımları yapıldı sorunlu parçalar değişti, aldığım standart halinden iyi diyebilirim ;D haftayada bir parça yaptırıyorum dedi usta bakalım ne takıcak ;D