Pajero ile, kısa bir off road turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tansu79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,818

Etiketler

Ynt: Pajero ile, kısa bir off road turu

slm araç güzel gözüküyor jantlarla lastikler yenigibi gözüküyor yenimidir fiyatı nekadar. bende almayı düşünüyorum

Selamlar, lastik ve jantları bir hafta önce aldım.
Jant 15 inç 4adeti 1300 tl. (Jant genişliği 8 inç)
Lastikler 33 12,5 15 4adet 2000 tl.

bilgi için teşekürler.Baya pahalıymış. : sizin araca çok yakışmış güle güle kullanın.

pazar günleri geziler oluyor isterseniz beraber gezebiliriz etkinlikleri takip edin

vay vay tansu araç yükselince lastiğide görünce bir başka olmuş güle güle kullan allah kaza bela vermesin

pajero aracınız güzelmiş paylaşım için tşkler

06kalıpçı57' Alıntı:
bilgi için teşekürler.Baya pahalıymış. : sizin araca çok yakışmış güle güle kullanın.

Teşekkür ederim. biraz pahalı oldu ama aracı yükseltmiştim, şart oldu buyuk lastik ve jant, bende çok düsünmeden aldım taktım

06kalıpçı57' Alıntı:
pazar günleri geziler oluyor isterseniz beraber gezebiliriz etkinlikleri takip edin

inşallah bir gün denkgelirse gelmeyi , katılmayı isterim . Etkinliklere bakıcam, müsait olduğumda gelebileceğimi size bildiririm.. Bu arada bir hafta sonu gezilerinizden birini Beypazarında yapalım isterim. Bizde hemen hemen her hafta sonu geziler yapıyoruz arkadaşlarla.

adaeada' Alıntı:
vay vay tansu araç yükselince lastiğide görünce bir başka olmuş güle güle kullan allah kaza bela vermesin

eyvallah kardeşim , teşekkür ederim. Yaptık işte bişeyler ,, aracın yükselmesinde seninde emeğin var ayrıca teşekkür ederim. sizlerden görüp uyguluyoruz işte. Lastikleri takmayınca araç eksik kaldı, bende gittim aldım. Son halini bende çok beğendim , dönüp dönüp tekrar bakıyorum. Görüşmek üzere.