Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ?
PaJeRo61' Alıntı:
Levent Bey keşke aracımı almadan önce bu siteyi tanımış olsaydım ve sizden fikir alsaydım
Kadir bey;
Estağfurullah, bizler hergün bişiler öğrenen insanlarız, site içerisinde gerçekten de her derde deva insan sayısı o kadar çok ki. İyi sorular sorduğunuzda çok iyi cevaplar alınabiliyor gerçektende.
Kendi adıma yapmaya çalıştığım şey insanların en az maddi ve manevi hasarla en iyi keyifi alabilecekleri tecrübelerimi paylaşabilmek. sadece çok fazla araştıran ve daha öncesinde uzun süre motorsporlarıyla uğraşmış olmamdan kaynaklanan avantajımı kullanmak (mekanik adına).
biçoğumuzun maddi durumu belli. çok zengin insanlar değiliz, küçük şeylerle büyük mutluluklar yaşamaya çalışıyoruz. Örneğin Serhat beyi hiç tanımam, belki de hiç tanışmıyacağız bile. Ama daha önce bu işlerden çooook fazla zararlar gördüğüm için insanların zarar görmesini istemiyorum. Yardım edebilirsek ne ala. Başka bi çıkarımız yok. Amaç bu işlerden uzaklaştırıp küstürmekten se sevdirmektir.
Serhat bey, motorun büyümesi yada küçülmesinin çok fazla bi dezavantajı yoktur, verimlilik esastır. Pajero denince bu amartisörü içerden ayarlanabilen, %100 diff kilidi olan temizi 20 bin tl nin üstünde olan model akla gelir. bu modeller eski modeldir ve çok dikkatli olmak lazım!!!. üstü açılması yaz aylarnda güzel bişey tartışılmaz, ama içeri sızan sular, 70 km den sonra gelen çok yüksek sesler, birleşme yerlrinin çürümesi gibi dertler de yakanızı pek bırakmaz. 10 yaşındaki sunrooflu arabalar bile problem yaratıyor bu etmenlerle.
Neyse konu ile ilgili söylenebilecek birçok şeyi söylediğimi düşünüyorum. Gerekli tavsiyeleri de haddimiz olmayarak verdiğimi de. Saygılarımla...
Kadir bey bu arada isklip-tosya yolu falan yazmışsınız Çorum civarı? nedir durum? (çorum da oturuyorum da)