Paris / New York – Transcontinental 2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,162
Ynt: Paris / New York – Transcontinental 2009

bır gun gezı oldugunda haber verelım arkadaslara aramıza katılsınlar bence nedersınız?

Etiketler

wranglercem' Alıntı:
bır gun gezı oldugunda haber verelım arkadaslara aramıza katılsınlar bence nedersınız?

katılsalar çok güzel olur tabi ,Yunanistan'a kadar geldiler ama Türkiye'ye gelmediler...

Bir video görüntüsü ama yanılmıyorsam almanca...

Evet sistemin resimleri olduğunu okudum.

adamlar biyo yakıt kulanarak bu geziyi yapıyorlarheralde amcta bu

Aslında bu kadar sistemi yapan adam, yanlara koyacağı dubaların yerine, o kadar ağır malzeme yerine küçük bir kompresör ile şişme balon kullanamazmıydı. Taşıma sorunu olmazdı. Suya girmeden önce şişirirsin, çıkınca havası boşalır uygun bir kenarda suya girmeyi bekler. Öyle römorkla filan da çekmeye gerek kalmazdı. Bu kısım biraz abartı olmuş gibi. Bilemiyorum.

Bu açıdan bakınca öyle gerçektende ,öyle hantal duran şeyler yerine dediğin gibi pratik olabilirlerdi Göktuğ.......

patlama riskini göze alamamışlardır muhtemelen nede olsa buzlu sulardan da gececekler darbelere dayanıklı malzeme gerekir

böyle bi zevk var mı yeryüzünde ya... gecenin dördünde aşağı inip atlayıp gidesim geldi.. gün ışıdığındada hiç bilmediğim topraklarda elimde bi haritayla yol alıyo olsam, çok uzun süre de geri dönmesem.. hocam eline sağlık..

o yeşil rubiconu da bana versinler yalvarıyorum

17-18 Ekim 2008 -Italya

Ne yazkki Vidiguldo'ya yolculuğumuz geride bıraktığımız 6500 km kadar iyi geçmedi.Yol çalışması yapılan dar yolda 3. Wranglerımzı (F3) su dolu bariyeri sıyırıp geçti,sürücü kontrolü kaybetti ,40 metre boyunca bariyerlere çarptı ve kayarak durdu.Neyseki bu kazaya başka araç karışmadı.Hemen polisi aradık ve polisler kaza alanını kontrol altına aldılar.Daha sonra polisler bizi otoyol çıkışına kadar götürdü.Kazadan sonra F3 'ün tamiratına başladık ama bayağı kötü hasar vardı.Acil hasarları tamir ettiktensonra Vidigulfo'ya vardık.Ertesi gün için araçlarımızın testi için Italya'da en büyük test alanlarından briine davetliydik.Test alanında Goodyear ve Crysler yetkilileride bulunuyordu.Çok eğelenceli ve güzel bir gündü.şimdi Slovenya ve Yunanistana doğru....

Her zaman Jeepi tek geçerim beni heyecanlandıran tek araç Jeep tir bunun dışındaki araçlar benim için hiçbirşey ifade etmiyor yoksa 1990 dan beri Jeep hastalığına yakalandım ve bu hastalık benimle öbür boyuta gidecek Jeep benim ilk ve tek aşkım

Olay müthiş, araçlarda ama o snorkel nedir öyle yaa ???

JK Snorkelleri hep acayip yerlerden çıkıyor, ve kupaya girdikleri yerler büyük.. Muhtemelen Bushwacker'lar yüzünden takamadılar.. bence güzel olmuş ;D

süper makinalar insan kıskanıyor.