zaten resimleri koymadan önce şu şekilde belirttim
"Jeeplerin Yüzmesini sağlayan sistemin resimleri..." diye yazıyor.yani bunlar sadece sistemin resimleri ,zamanı gelince ekspedisyon takımının jeeplerini de upload edeceğim.
Aslında bu kadar sistemi yapan adam, yanlara koyacağı dubaların yerine, o kadar ağır malzeme yerine küçük bir kompresör ile şişme balon kullanamazmıydı. Taşıma sorunu olmazdı. Suya girmeden önce şişirirsin, çıkınca havası boşalır uygun bir kenarda suya girmeyi bekler. Öyle römorkla filan da çekmeye gerek kalmazdı. Bu kısım biraz abartı olmuş gibi. Bilemiyorum.
böyle bi zevk var mı yeryüzünde ya... gecenin dördünde aşağı inip atlayıp gidesim geldi.. gün ışıdığındada hiç bilmediğim topraklarda elimde bi haritayla yol alıyo olsam, çok uzun süre de geri dönmesem.. hocam eline sağlık..
Ne yazkki Vidiguldo'ya yolculuğumuz geride bıraktığımız 6500 km kadar iyi geçmedi.Yol çalışması yapılan dar yolda 3. Wranglerımzı (F3) su dolu bariyeri sıyırıp geçti,sürücü kontrolü kaybetti ,40 metre boyunca bariyerlere çarptı ve kayarak durdu.Neyseki bu kazaya başka araç karışmadı.Hemen polisi aradık ve polisler kaza alanını kontrol altına aldılar.Daha sonra polisler bizi otoyol çıkışına kadar götürdü.Kazadan sonra F3 'ün tamiratına başladık ama bayağı kötü hasar vardı.Acil hasarları tamir ettiktensonra Vidigulfo'ya vardık.Ertesi gün için araçlarımızın testi için Italya'da en büyük test alanlarından briine davetliydik.Test alanında Goodyear ve Crysler yetkilileride bulunuyordu.Çok eğelenceli ve güzel bir gündü.şimdi Slovenya ve Yunanistana doğru....
Her zaman Jeepi tek geçerim beni heyecanlandıran tek araç Jeep tir bunun dışındaki araçlar benim için hiçbirşey ifade etmiyor yoksa 1990 dan beri Jeep hastalığına yakalandım ve bu hastalık benimle öbür boyuta gidecek Jeep benim ilk ve tek aşkım