KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar bu lastikten almayı düşünüyorum bilgi ve görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz
ebat olarak kaç inçe denk geliyor 900x16
normalde römork lastiği olarak geçiyor off-road koşullarında nasıl olur
sürat konusunda artıları eksileri ne olur
asfalta extrem lastiklere göre ses yaparmı
Petlas NT3 900x16
selamlar;
9.00 x 2 = 18 + 16 = 34 ınch e denk gelır.
Arazıde ıs gorecegı kesın fakat asfalta seslı olacaktır. Hız sınırının dusuk olması sebebıyla lastık asfalta cok cabuk asınır. Benımde aklımd aolan lastıktı. Sılverstone Mt 117 sport alınca petlasa gerek kalmadı. Samyelli kullanılmak zorunda. Plastık sıboblu 900 16 samyel bulmak lazım.
uzun yolda asfalta pek fazla kullanmayacağım zaten
34" yükseltme yapmadan takabilirim gibime geliyor
ofsetli jantlarım pazartesi gelince deneyip bilgi vereceğim yine buradan
uzun yolda asfalta pek fazla kullanmayacağım zaten
34" yükseltme yapmadan takabilirim gibime geliyor
ofsetli jantlarım pazartesi gelince deneyip bilgi vereceğim yine buradan
Tarık, gerçi az önce telefonda konuştuk ama söylemeyi unuttum, bizim yeni araç için elinde kapılara uygun sticker var ise bize ayır biraz, selamlar ve hayırlı geceler...
Tarık, gerçi az önce telefonda konuştuk ama söylemeyi unuttum, bizim yeni araç için elinde kapılara uygun sticker var ise bize ayır biraz, selamlar ve hayırlı geceler...
katlı ve iç lastiği olan bir lastik. 6-7 ton yüke dayanabildiğine göre offroad şartlarında sıkıntı olmaz gibi. Ama ağırlığı kaç kg acaba.. Bizim ekipte fj45 e takmışlardı. Arazide iş yaptı bunu söyleyebilirim. Ebat olarak 34 e denk geliyor..
katlı ve iç lastiği olan bir lastik. 6-7 ton yüke dayanabildiğine göre offroad şartlarında sıkıntı olmaz gibi. Ama ağırlığı kaç kg acaba.. Bizim ekipte fj45 e takmışlardı. Arazide iş yaptı bunu söyleyebilirim. Ebat olarak 34 e denk geliyor..
merhaba petlas almaktan vazgeçtim bir arkadaşımızdaki ikinci el silverstone mt 117 leri taktık eminim petlaslarda iş görecekti ama tahminim 34 denk gelmiyor benim lastikler ilk geldiğinde götürdüm karşılaştırdım petlas 900x16 lastik benim 35 lerden 5 cm daha büyüktü.