Pınara Camping

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan clup pınara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,984

clup pınara

Yeni Üye

CLUP PINARA CAMPİNG - TEKİROVA - KEMER / ANTALYA
Bu sene komple yenilenmiş yeni işletme clup bölümü rus alman ve türk misafirlerle anlaşmalı , camping alanında balık meraklıları için yeni balık avı turları ( bölgeyi bilen rehberler eşliginde )
DOGAN - DENIZE SIFIR , HAVUZ SU KAYDIRAKLARI - DISCO v.b bircok aktivite tam gün animasyon . clup ve Camping alanı olan PINARA yıllardır verdigi hizmetin kalitesini artırdı .
İletişim 0.532.603 52 23 -ismail keser
Cadır kişi başı 10.00.-TL
Dernek ve kuruluşlara - clup lere % 10 indirim.

Etiketler

Ynt: Clup Pınara Camping 25 Martta Açılıyor.

beklerım herzaman lütfen cebimi kaydedin ben tesisin genel müdürüyüm . Saygılar ,İsmail KESER

hayır, ama 86 dan berı antalyadayım .

clup pınara' Alıntı:
hayır, ama 86 dan berı antalyadayım .
anladım bende yeni geldim ankaraya ,11 yıldır kemerde yaşıyordum , yusuf urasa, azgın dayıya ,hans kardeşime,ve seloya, çook çokk selamlar benden gelince mutlaka sizede uğrarım ,

Merhaba İsmail Bey,
Karavan ile konaklama fiyatlarını ve detaylarını yazabilirmisiniz..

selam İSMAİL BEY bende karavanla gelmek istiyorum bizler içinde (araç sayısı artabilir bende arkadaşlara bilgi vercem) fiat ve ayrıntılar bekliyorum saygılar

aracın büyüklüğü bu kadar

Cihan abi yaza doğru buraya bir gezi düzenle de Ankara'daki biz deniz fukaralarını sevindir sevaptır ;D

Tolga karıştırma ortalığı ;D ;D ;D

Gaza gelecez şimdi zaten çadır yok masrafa sokma beni otur oturduğun yerde ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Tolga karıştırma ortalığı ;D ;D ;D

Gaza gelecez şimdi zaten çadır yok masrafa sokma beni otur oturduğun yerde ;D ;D ;D

Oturamıyorum tekilam geldi ;D ;D ;D

Yaw Tolga tekila senin itin olur havlatırız o ayrı sen kendini ayarla öbür hafta sonu yapak bir şeyler kezbanlar da dönmüş olur ben sana tekila getiririm söz ;D ;D ;D

Evet fiyatlar belli olursa kaç gün kalacağımızın hesabını yaparız. Sonradan sürpriz çıkmasın karşımıza