merhaba arkadaşlar yüksekliği en az 20 cm en çok 25 cm olan pis su deposu olarak kullanabileceğim polietilen yada polyester tank arıyorum internette bulamasım belki sizlerin bildiği vardır yardımcı olmanızı rica ediyorum
İst.Erenköy gümrüğünün karşısındaki malzeme satıcılarında 40 ve 80 lt olarak satılıyor. Şehir dışında olduğunuzdan
tır garajları civarında araştırın yada istanbuldan birilerinden yardım isteyebilirsiniz.
İst.Erenköy gümrüğünün karşısındaki malzeme satıcılarında 40 ve 80 lt olarak satılıyor. Şehir dışında olduğunuzdan
tır garajları civarında araştırın yada istanbuldan birilerinden yardım isteyebilirsiniz.
Normal 100 litrelik dikdörtgen polietilen su depolarından satın alırsanız,alt kısmını 20 cm'ye ayarlayıp keser üst kısmınıda kapatmak için kontraplak kullanabilirsiniz,
Bu kontraya istediğiniz delikleri açıp daha sonra cam elyafı ile kaplayıp kestiğiniz deponun açık kalan üzerine montajlanabilir
Böylece karavan yada marin adıyla satılan depolara faiş fiyatlar ödemektende kurtulursunuz