Planlı Kartepe - Keltepe - Plansız 4x4 Kayak Gezisi : )))) (21.Mart.2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 216
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,419
Ynt: Planlı Kartepe - Keltepe - Plansız 4x4 Kayak Gezisi : )))) (21.Mart.2010)

aynen kürşadımmm... ayyyynnneeeennn...

arkamızdan jandarmaya şikayet etmişlerr.... gençler yokuştan yüksek sesle ıslık çalarak iniyor diye ;D ;D

Etiketler

bu arada yaklaşık 150 tane foto var.... yazmayın bir süre yükleme yapayım

yikama sponsorumuzda satti bugun ;D

ben yine resim yükleyemiyorum... gece geç saat yükleyeceğim... bu arada sadece aşağıdaki 2 resmi yüklüyorum... bu ayak izleri hangi hayvana aittir..bir bilen varsa yazsın???

evvetttt, ben yüklemeye başlayayım o zaman.....

Kürşad'ın küçük hararet sorunu için büyük vakitlerini sanayide geçiren ekibimiz( LR ekibi diyeyim) ;D..bu harcadıklarının semeresini ve birikimlerini ekip çalışması olarak çıkartıp sonucunu aldı....

Erkannnn, bu Mert verdiğin lastiklerle karda da batmayı başardı...çamur olmuyor, kar olmuyor, bir tek çöl kaldı...oralara mı gitsek...kabak senin başına patladı yine.... ;D ;D

Evet planlı, Keltepe (Kartepe- İzmit) üzerinden yaylalara ulaşma gezimiz, yollar geçen hafta yağan kar nedeniyle geçit vermeyince, Keltepe üzerinden oteller bölgesine geçiş ve yiyenbilir aktivitesi ile sonlanmış olup, izleyeceğiniz resimlerde ayrıntılar mevcuttur.......

İyi seyirler......

Cem kardeşimizin yeni kızı...Allah nazardan saklasın , kazasız belasız kullanmayı kısmet etsin....grubun 3 ncü SUZİ'si ...artı grup içinde bir grup daha kurabiliriz...