KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
aracın port bagajını otoparktan çıkarken balkona vurdum asma yerleri kırıldı bende kestim attım ama şimdi port bagajı yeniden takmak istiyorum aracı boyadım nasıl bie işlemle takabilirim
Sıkıntı orada zati su okukları yok yanda eski port bagajı vurdum oluklar lırıldı bende o sinirle kestim attım şimdide sane perçinle oluk takıcam onun üstünede yük binmez o yüzden konuyu açtıydım su oluksuz takılamazmı ki
Bende diom hiç uğraşmiyimde eşim istio onuda milletten görüyorda bizim otoparkta alçak gir çık sıkıntı oluyor anlatamıyorum malesef arkadan ön çamurluğa bi demir uzatsam çamurluk nasıl taşıyor onu bir bilginiz var mı örnekteki gibi
çamurluğun içimden aşağı sarkan bir demir boru var, ön göğüsün şasiye bağlandığı yere bağlı.Üstteki boru çamurluğun içindekiboruya arada çamurluğun sacı kalacak şekilde civata ile bağlanıyor. Tabi içte ve dışta çamurluğun köşe radius'u şeklinde birer plaka ile.
kapının sacının radüslü olduğu kısım çamurlukta devam ediyor, oranın kapıyla birleştiği noktadan 2-3 cm sonrasında arada 3-4 cm kadar boşluk olması lazım rada bağlanacak.. çamurluğun nasıl söküldüğünü biliyormusunuz?