fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 25 Şub 2013 #1 23-24 Şubat tarihlerinde, güngör, toffy ve biz Poyrazköy kaçamağı yaptık. Önce poyrazköy'ün tepeden bir manzarasını verelim. Ekli dosyalar P2238200_stitch.zip 1.2 MB · Görüntüleme: 159
23-24 Şubat tarihlerinde, güngör, toffy ve biz Poyrazköy kaçamağı yaptık. Önce poyrazköy'ün tepeden bir manzarasını verelim.
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 25 Şub 2013 #2 Ynt: Poyrazköy Gezisi gece
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 25 Şub 2013 #3 Ynt: Poyrazköy Gezisi Sabah öğleye kadar Poyrazköy çok sakindi.
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 25 Şub 2013 #4 Ynt: Poyrazköy Gezisi Sabah kahvaltı sahilde yapıldı. Bir süre sonra da sis bastırdı.
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 25 Şub 2013 #5 Ynt: Poyrazköy Gezisi Pazar günü balığı da orada yedik. Gerçekten güzeldi. Güzel bir haftasonu oldu.
dağ çiçeği Yaşadığımız An En Büyük Hediyemizdir Allahtan. Mesajlar 247 Tepkime Puanı 62 Yaş 58 Yer istanbul Web www.nefer.com.tr 25 Şub 2013 #6 Ynt: Poyrazköy Gezisi evet balıklar şahaneydi poyraz, öğleden sonra sis basti. bütün güneşleri maltepe toplamış , " haluk " " levent" ikilisi toplanmış , "güneş topla benim için" şarkısını kuvvetle söyleyince, bütün güneş ışınları maltepeye gitmiş , biz poyrazda boşa beklemişiz güneşi bizimde yediğimiz balıklar içimizi ısıttı
Ynt: Poyrazköy Gezisi evet balıklar şahaneydi poyraz, öğleden sonra sis basti. bütün güneşleri maltepe toplamış , " haluk " " levent" ikilisi toplanmış , "güneş topla benim için" şarkısını kuvvetle söyleyince, bütün güneş ışınları maltepeye gitmiş , biz poyrazda boşa beklemişiz güneşi bizimde yediğimiz balıklar içimizi ısıttı
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 25 Şub 2013 #7 Ynt: Poyrazköy Gezisi Beğendim. Not: facebook'da ne güzel "beğen" düğmesi var, tıklıyorsun, bir düğmeyle pek çok şey anlatıyorsun. ;D Beğendimin açılımı; fotoğraflar güzel, durduğunuz mekan güzel, doğa güzel, balıklar güzel, paylaşım güzel, ellerinize sağlık.
Ynt: Poyrazköy Gezisi Beğendim. Not: facebook'da ne güzel "beğen" düğmesi var, tıklıyorsun, bir düğmeyle pek çok şey anlatıyorsun. ;D Beğendimin açılımı; fotoğraflar güzel, durduğunuz mekan güzel, doğa güzel, balıklar güzel, paylaşım güzel, ellerinize sağlık.
armes Kamp II Mesajlar 209 Tepkime Puanı 0 26 Şub 2013 #8 Ynt: Poyrazköy Gezisi Ferhat bey, Güzel paylaşımlarınız için teşekkürler.
drares Haşmet Kalkancı Mesajlar 3,201 Tepkime Puanı 483 Yer Aydın 26 Şub 2013 #9 Ynt: Poyrazköy Gezisi Ben de beğendim Hele o balıklar var ya...(Daha akşam yemeğinde Hamsi tava yaptım ama, olsun ;D)
Ynt: Poyrazköy Gezisi Ben de beğendim Hele o balıklar var ya...(Daha akşam yemeğinde Hamsi tava yaptım ama, olsun ;D)
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 26 Şub 2013 #10 Ynt: Poyrazköy Gezisi Ferhat Bey görseller için teşekkürler, güzel bir kamp oldu.Poyrazköy'ü sezona kadar bir kez daha ziyaret edelim, Çevreyi gezme olanağımız sis nedeni ile olmadı, hem balık ziyafeti çekeriz hem de Yoros Kalesi ve civarlarını gezmiş oluruz.
Ynt: Poyrazköy Gezisi Ferhat Bey görseller için teşekkürler, güzel bir kamp oldu.Poyrazköy'ü sezona kadar bir kez daha ziyaret edelim, Çevreyi gezme olanağımız sis nedeni ile olmadı, hem balık ziyafeti çekeriz hem de Yoros Kalesi ve civarlarını gezmiş oluruz.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 26 Şub 2013 #11 Ynt: Poyrazköy Gezisi dağ çiçeği' Alıntı: evet balıklar şahaneydi poyraz, öğleden sonra sis basti. bütün güneşleri maltepe toplamış , " haluk " " levent" ikilisi toplanmış , "güneş topla benim için" şarkısını kuvvetle söyleyince, bütün güneş ışınları maltepeye gitmiş , biz poyrazda boşa beklemişiz güneşi bizimde yediğimiz balıklar içimizi ısıttı Genişletmek için tıkla ... yer güzele benziyor........ ;D bizimde kemiklerimiz ısındı vallaha ama balık yoktu bizde
Ynt: Poyrazköy Gezisi dağ çiçeği' Alıntı: evet balıklar şahaneydi poyraz, öğleden sonra sis basti. bütün güneşleri maltepe toplamış , " haluk " " levent" ikilisi toplanmış , "güneş topla benim için" şarkısını kuvvetle söyleyince, bütün güneş ışınları maltepeye gitmiş , biz poyrazda boşa beklemişiz güneşi bizimde yediğimiz balıklar içimizi ısıttı Genişletmek için tıkla ... yer güzele benziyor........ ;D bizimde kemiklerimiz ısındı vallaha ama balık yoktu bizde
tango Zirve Mesajlar 1,454 Tepkime Puanı 8 Yer SAKARYA 26 Şub 2013 #12 Ynt: Poyrazköy Gezisi Balık keyfiniz süpermiş.Herkeze selamlar..