Selamlar,
Adım Şener bende atladım sanırım ismimi belirtmede mazur görün
Saat konusunda evet benimde dikkatimi çekmişti.orjinal saatimiz 12'lik zaman göstergeli olarak tasarlanmış.Bu noktada pek fazla yapacak bir işlem yok
Kapı kilitleri araç beyni ile alakalı kendi otomatik kitlenmesi yok.Beyinde tanımlı ise modülle çözülür.Yanlış hatırlamıyorsam coğu araç 20 km hıza cıkınca otomatik kitleniyor.Sanırım bizim araçlardan sonra cıktı bu teknoloji.Ama bir tarafa not ettim kurcalıyacam
Var fakat video da görüldüğü gibi göz önünde değil.Yakıt deposunun açma anahtarının olduğu taraf da içte.Görmek için araca binmeden yakıt düğmesinin olduğu yere doğru eğilmek gerekiyorBir nevi paspasla haşır neşir oluyorsunuz yakından bakıyorsunuz
Nissan araçlarına uygulanan cihazı bulup denedim fakat çalışmadı uyumluluk önemli sanırım.Farklı marka araçlarda uygulayan ve çalıştığını öğrendim.
Kapıları kitleme cihazı 70 dolar seviyesinde fiyatı bir hayli yüksek kanımca.Yetkili servise uğramakta fayda var.Bir, bir buçuk saatlik bir zaman dilimine ihtiyaç var maliyet 200.-TL civarı.(işcilik dahil)
Nihayetin de bugun geldi ürünler gayet düzgün ve kaliteli hissiyatı verdi bana ilk bakışta.İhtiyacım bir taneydi takım halinde dört tane aldım.Bir tanesinin montajını yaptım sıkıntısız hallettim güzel oldu.
Tesekkürler 3 tane yedek var suan bir tanesinin toyota amblemi yoktu sordum soruşturdum bulamadım.Çin siparişi işi çözdü.
Sırada cam sıyırıcı fitillerin değişimi var zamanla aşıma ve yıpranma olmuş.
Yavaş yavaş iç mekana gececem sonra
Şener bey,dün servise uğradım.Sizin taktırdığınız airus modülünü sordum. Oradakilerin ne modülden, ne de aynaların kapatılma işinden haberleri yoktu. Bahsettiğiniz modülü elektrik işi yapan bir yerden temin edebilirmiyiz acaba ? Yoksa servisten alıp,sonra mı elektrikçiye gidelim?