Prado Almaya Adım Adım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arcamenel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 560
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,411
Rica ederim . Bu arada benim araç 5 ileri tüketimde 1-2 litre fark eder heralde . Zaten bu araçlarda 2 litre anlık bir harekete bakar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler
araç çok

Selamlar , bostancida hangi firmaya yaptirdiniz acaba ? Bende bir fiyat alim

veya guncel prince +atiket 79 lt lik tank bilginiz var mi ?

Acaba farkli servislerde fiyat farki olurmu ? Birkac yere sormalimiyim ?

Bostancıda çetinsay . Bizim araçlarada epeyce montaj yapmış . atikerin 76 litre , yüksekliği 24 cm çapı 72 cm olan tankı uyumlu bizim araca . 89 litre olan tankın çapı 72 cm fakat yüksekliği 27 cm olduğundan fazlaca görünür arkadan bakınca . Şuan fiyat 4500 tl 9-12 taksitle . Kuzenimin infinitisine yeni yaptırdık . Ben 8 ay önce falan 4150 ye yapmıştım aynı yerde . O zaman araştırdığımda en uygun fiyatı çetinsaydan almıştım . Bütün avmlerede giriyorum bu arada

Tamam aklimda , tesekkurler ,

tam net karar veremedim cunku ayda 800km yaparim diye dusunuyorum bu aracla (dizel honda crv de var cunku ) benzinle farki %40 tassaruf hesabindan 290 tl aylik olur , boyle olunca 15,5 ayda cikiyo parasi o yuzden kararsiz kaldim.

Birde alisveris merkez girisini dusunuyordum , tam tercuman olmussunuz stepneyi yaniniza almayinca farkedilmiyor degilmi ?

Arabanın altına bakmıyolar , bakıncada anlamazlar . Stepne taşımıyorum . Lastik sprey köpük birde elektrikli pompa taşıyorum . Kapalı feribotlardan tutun bütün adı şanı olan avmlere hiçbirinde sorun yok . Pradoya lpg yi takarsanız crv yatışa geçebilir

Haha aynen CRV yi hic kullanmiyorum artik hanima biraktim normalde bu arabayi hanima almistim ucuz diye guya ama asik oldum gecen crv kullandim , golf gibi geldi

LPG de herhangi bir guc kaybi veya farkli bir dezavantaj yasadiniz mi acaba ?
Prince gibi iyi bir marka takilirsa demek istiyorum

Aracı aldığımda 3 depo falan benzinde kullanmıştım . Sonra prince lpg taktırdım . Performans kaybı olarak hissettiğim bişey yok . Lpg den şikayetim menzilin kısalığı ve dolumun daha uzun sürmesi . 76 litrelik tank 60 litre civarı lpg alıyor . 250 km civarı şehir içinde yakıt almak gerekiyor . Uzun yol 140 km hızlarda 16 litre çıkıyor ortalama . 350 kmlerde yakıt almak gerekiyor . 90-100 hızlarda 11-12 litrelere kadar inebilir . Akl diye bir marka var 2500 tl civarı , prince 4500 tl arada 3500-4000tl olanlar var onlara gerek yok bence . Hatta direk prince derim risk alınacak bir unsur değil . Bosch beyin Keihin enjektör var prince sistemde .

Arka kısımlarda var olan cam filmlerini söktürüp , ön cama llumar air 80 , diğer camlara llumar atr 35 mi 20 mi karar veremedim birini yaptıracağım artık . Aracın içi bej renk . Bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba ? Çok koyu olsun istemiyorum .

Benim aracta mevcut ama değerlerini bilmiyorum.Orjinal gibi duruyor cam karartıları

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar ,
Bende araci alinca Lumar filim yaptirdim , bana sulan 3 numara veya 4 numara idi , okadar detay numaralardannhaberim yok , ben koyu olmasini istedim 4 numara yaptim , ici gorunmuyor pek . On cama yaptirmadim.
Eger cok koyu olmasin derseniz 3 numara yaptirin.
Bu arada fiyat 600 tl on haric.

Ülkemizde llumar filmde yüzde 5-15-20-35-50 oranında geçirgenliğe sahip filmler mevcut . Siz muhtemelen 15 ve 20 yi kullanmışsınız . Benim maksimum tercih edebileceğim 20 gibi görünüyor ama muhtemelen 35 olur . Ön cam için ise air serisi 80 film var . Çok hafif mavimsi hatta renksiz gibi birşey ama pahalı bir film . Sadece ön cam 350 tl . Fiyatlar heryerde benzer . Benim arka kapılar , arka yan camlar ve arka camdaki filmler sökülecek , ön camlar ve sunroof dahil llumar atr serisi film çekilecek ön camda air80 olacak . Toplamda 1000 tl ödeme yapacağım . Aracınızın içi açık renk mi ? Varsa resim rica edebilirmiyim ?

benimkinin ici gri deri, bej degil , yarin resimlerini cekip yollarim

Aksam 8.30 da cektim o yuzden az isik var ona goe degerlendirmek lazim . Bu 4 numara dedikleri.

Bu arada arabanin kapisinda lastik hava basinci icin 29 diyor , fakat lastikci 34 basti , bu tarz arabalara hep boyle basiliyor diye diretti .
Siz acaba kac basiyorsunuz lastiklere ?

Teşekkürler . Filmlerin işçilik iyi görünüyor . Llumar atr 15 denk geliyor 4 numaraya . Sizin araca bakınca , benimkinin içide bej olduğundan atr 20 de olur bana sanki . Yada hiç risk almayıp atr 35 . Küçük bir deneme uygulaması yaptırıp karar vereceğim . Nerde yaptırdınız siz filmleri . Acıbademde bir yer var ben ona karar verdim .
Lastikçilerde hep büyük lastiğin basıncı fazla olmalı gibi bir düşünce var . 32 psi genel olarak hertürlü araca uyar . Dediğiniz gibi kapı içinde 29-30 gibi değerler yazıyor . Ona görede ayarladım sorun yok , 32 yapıyorum genelde yine iyi sonuç veriyor . Bi tane kalibresi bozuk lastikçi 36 yaptı bi kere direk farkedildi .