Prado İçin Port Bagaj Önerisi !

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MEDİCUS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,582

MEDİCUS

Selim Bilgin
Mesajlar
154
Tepkime Puanı
6
Yer
ANKARA
Merhaba arkadaşlar,
2005 LC prado sahibiyim.Kalabalık yolculuklar için araç üstüne port bagaj almak istiyorum.İnternette değişik ürünler mevcut,birde bauhausta bir kaç ürün gördüm.Bunlar hakkında bilgi ve tecrübesi olanlar paylaşırlarsa,sevinirim.Kalite ,kullanışlılık ve tabi makul fiyatlı bir ürün için alternetifler neler olabilir,diye yazıyorum.
Herkese selamlar..
 

Etiketler
Ben kendi aracıma 450 litrelik olanı 800 tl'ye aldım kullanışlı geniş ve arabaya yakışıyor daha ufak alma çok garip duruyor.
 






Merhaba, adınızı göremediğimden hitap edemedim.
Benim aldığım, Farad markalı 680 lt'lik, 75kg kapasiteli İtalyan malı bir üründü.İnternetten alışveriş yaptım, İkinci el bir üründü. Ara barları bauhaus marketten ,alman malı bir marka alındı. Montaj sorunu yaşamadım. Çok kaliteli bir ürün, iki taraflı açılıyor ve hidrolik sistemli. Aerodinamik yapısı ve kaplaması yüzünden, ses ve yüksek hızlarda sorun yaşamadım.
Fotografta aracın üstündeki hali görülüyor.
 

SON KONULAR - FORUM

Cevaplar
0
Görüntüleme
23