President jackson 6 bantlı usb lsb am fm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,505
Ynt: President jackson 6 bantlı usb lsb am fm

Rica ederim bölme falan yok ...Ben satılmamasını arkadaşların telsizi sadece konvoydaki arkadaşına sesini duyurmasının yeterli olacağını düşünmesinden kaynaklandığını sanıyorum. yoksa biraz araştırdıklarında kullandıkları ile bu tip cıhazların ne kadar farklı olduğunu zaten göreceklerdir

Etiketler

Hastayım şu cihazın görüntüsüne ..Mahmut Bey; telsizin alınmamasındaki sebeplerden biri olarak 'konvoydaki arkadaşına sesini duyurmasını yeterli olduğunu düşünmesi 'demişsiniz. Her şey güzel de o sesi duyurabilmek için arkadaşlarımız sıfır, dümdüz, hiç bir özelliği olmayan cihazlara bu telsizden daha fazla para ödüyorlar. Ben bunu anlayamıyorum. :. Neyse yine böldüm.Kusura bakmayınız. Satın şu cihazı artık. Yoksa dayanamıyorum ;D ;D ;D ;D

Türker bey cıhazı dün kargoladım bir arkadaşa hayrını görsün..sizinde dediğiniz gibi bu aletlerle piyasadaki cıhazlar kıyaslanmayacak kadar farklı. bende bir adet alan8001 plus var kutusunda kıymetini bilecek biri olursa onuda verebilirim..

merhaba mahmut bey elinizde başka satılık President jackson 6 bantlı cihaz varmıdır.selamlar

evet çıkış transistörü orjinal 6 bandlı var