Tek tek aslında çekmeyi bende düşündüm ama bütün ürünlerim o kadar temizki hepsi yeni alınıp kutularına kadar atmadım o yüzden beni tanıyanlar ne kadar bu konu da hassas olduğumu bilirler.Everest Outdoora beni sorarsanız yanıtınızı alırsınız...bu kadar pro.ürünü barındıran bir insan devamlı beşbin ve üzerini hedeflemesi gerek, birde benim ölçülerime sahip ise bir günde bu ürünleri alarak dağcılık camisına girmiş olacak,kimse acemi muamelesi yapmayacak, ileride sadece yedi bin üzerinde bir kaç değişiklik yapma gereği duyar, eyer bu ürünleri hepsini alacak ve doğrudan bu camia ya girecem derse ben ona teknik malzemelerimi de hediye vereceğim. Ben bu malzemeleri bir buçuk senede topladım danışarak ve en yükseği hayal ederek, hepsi tekrar söylüyorum sıfır kadar temiz,,,,,bu bir kolleksiyon, alan hemen beşbin ve üzeri çıkmaya hazırlık yapsın.Bulamaz bu kadar iyi malzemeyi bir arada, yeni başlayan arkadaşlara sesleniyorum,tek tek almaya kalkdığınızda fiyatlara bir bakın...Alana da hayırlı olsun.... K.kartına da taksit yaparım...