Valla ben daha önce hiç gitmedim gidenlerin dediğine göre Tifliste çok rahat istediğimizi bulabilirmişiz.Şu an bizim gitme planı yalan oldu gibi gideceğimiz araç şirket aracı olduğundan imza sirküsünün noter onaylı Gürcüce çevirisi gerekiyormuş onu da bugün alma şansım yok yani bir başka haftasonuna kaldı bizim iş.
bende gideyim dedim bizde herşey baba üstüne olduğu için onada vekalet gerekiyomuş babamda sonra bakkarız dedi bende hafta içi ayarlaya bilirsem bi turla falan gidip önce keşif yapacam sonra arabayı götürüp bişeler yapacam sanırım
batumda istediğiniz parçayı bulabilirsiniz, özellikle mercedes bakımından tam bir parça mezarlığı. Hem de gayet ucuz.Özellikle mekanik konusunda probleminiz varsa götürün derim, deponuz da boş olsun dönüşte benzin alırsınız
batumda istediğiniz parçayı bulabilirsiniz, özellikle mercedes bakımından tam bir parça mezarlığı. Hem de gayet ucuz.Özellikle mekanik konusunda probleminiz varsa götürün derim, deponuz da boş olsun dönüşte benzin alırsınız
ailede toyota kullanan olmadığı için bilemiyorum, ama bidahaki gidişleri için ferozama porya kilidi bakmalarını söyledim, o bulunursa toyota hayli hayli bulunur
Çinden sipariş ettiğim düğmelerin çoğu geldi 2 tane daha düğme var gelecek onlarda bu hafta elimde olur sanırım.Tabii birde ön arka için kameralar var.
Tiflis ve Kutaisi'de parça bulma şansı oldukça fazla diye duyumum var, sanırım ben 1 ay içerisinde gideceğim oralara, an azından kendi gözlemlerimi yazarım sizlere...
Teşekkür ederim.Evet şeffaf kırmızı kapakları var, switchin ucunda kırmızı ledi var açık konumdayken yanıyor.Fiyatı 6,99 Dolar ürünün linkini vermiştim zaten
Daha öncede belirttiğim gibi bu siteden yapacağınız alışverişlerin hiçbirinde kargo ücreti vermiyorsunuz.Yani 1 dolarlık telefon kılıfı alın, sadece 1 dolar ödeyerek kapınıza kadar geliyor )
Bu aralar sanayiye gidemiyorum, jant işine bakamadık daha.
Olmazsa jantların göbek deliğini tornada genişletip, porya ile jant arasına ikisini merkezleyecek yarım santim kalınlığında veya mümkünse daha ince bir tarafı dişi poryaya merkezleyecek diğer tarafı erkek jantı merkezleyecek şekilde faturalı bir bilezik yaptırarak jantı poryaya merkezleyebilirsek bijon deliklerindeki kaçıklığın bir önemi kalmayacaktır.
Bakalım bir şekilkde çözeceğiz ancak şu an jantları lastikleri söküp istanbula gönderebilmek gibi bir şansım yok.