23burhan23 Ana Kamp Mesajlar 90 Tepkime Puanı 0 Yer merkez/elazığ 4 Haz 2010 #1 merhabalar arkadaşlar 2.5 dizel defendere puma motor takılıyor 300tdi motorun yerine puma motor takılıyormu bilgi olan varsa şimdiden teşekkürler
merhabalar arkadaşlar 2.5 dizel defendere puma motor takılıyor 300tdi motorun yerine puma motor takılıyormu bilgi olan varsa şimdiden teşekkürler
reha Zirve Mesajlar 2,729 Tepkime Puanı 18 Yer Istanbul Web www.rehayurdakul.com 4 Haz 2010 #2 Ynt: Puma Motor Hakkında Yardım Selamlar, forumlardaki geçmiş yazışmalara bakmanızı öneririm. Zira, bu konu uzuuun / uzadıya tartışıldı ve ziyadesi ile bilgi bulacağınıza inanıyorum. İyi günler dilerim, reha
Ynt: Puma Motor Hakkında Yardım Selamlar, forumlardaki geçmiş yazışmalara bakmanızı öneririm. Zira, bu konu uzuuun / uzadıya tartışıldı ve ziyadesi ile bilgi bulacağınıza inanıyorum. İyi günler dilerim, reha
23burhan23 Ana Kamp Mesajlar 90 Tepkime Puanı 0 Yer merkez/elazığ 4 Haz 2010 #3 Ynt: Puma Motor Hakkında Yardım reha bey aslında bakmaya üşendim bakarım teşekkür ederim