Puma Operasyonu Başladı :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 534
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,477

Etiketler
Ynt: Puma Operasyonu Başladı

Saymıştık dişlileri. üzerinden çıkan şanzımandan 4 5 diş fazlaydı. Ama sayılarını tam hatırlamıyorum...

yunus abinin dediği kapak bu galiba bir yorumunda bu resimi eklemişti amma dişli resimlerine ulaşamadım...

Dişli konusunda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, ustalarla saymıştık dişlileri, öğrenip yazarım bir ara...

febulent' Alıntı:
ayna mahruti tablosu

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16543.0

O tablo bize uymuyor oraya yazmıştım, o tablodaki araçların son vitesi 1:1 orana sahip , eski model amerikan araçları 3 veya 4 ileri vitesli olanlar.

araziye giriş oranıda 1:1 olarak hesaplanmış bize buda uymuyor, 1,22 ila 1,667 arasında girişimiz var

muthiş, Yavuz abi tespitleriniz ve paylaşımınız için teşekkürler...

aracının değişimi ile ilgili paylaşımlarını merakla takip ettim ,neyse sonuna geldin ama bayağı uğraştın hayırlı olsun,iyi günlerde sanayiye uğramadan kullanmanı dilerim.....

necil' Alıntı:
aracının değişimi ile ilgili paylaşımlarını merakla takip ettim ,neyse sonuna geldin ama bayağı uğraştın hayırlı olsun,iyi günlerde sanayiye uğramadan kullanmanı dilerim.....

Çok teşekkür ederim. Hep birlikte kazasız belasız, az sanayisiz(sanayisiz diyemiyorum bağımlılık yaptı) günlere

Umut bey aracınız cok güzel olmus güle güle kullanın.Puma motor degişikliği için ne kadar tuttu merak ediyorum.Atlamış olabilirim göremedimde.Bende değiştirmek istiyorum ona göre hazırlık yapacagım.
saygılar
eyüp

Bana 9 lira civarına geldi, ama ekstralar çok işin için de ve işçilik çok daha makul, birde motor 130'luk...

bende de şanzıman fotoğrafları var bakın bakalım

adrenalim' Alıntı:
bende de şanzıman fotoğrafları var bakın bakalım
afedersınız bendekıler zafer ustanın keçeleri değişirken çekılmiş bazı fotoğrafları var mış :-\

emeğin karsılığını kat kat almıssın güle güle kullan

merhabalar, hayırlı olsun

illaki bu forumda vardır ama ben yeni başladığım için çok detaylı araştıramadım.motorun nerden alınacağı fiyatı ve değiştirme toplam maliyeti;değiştirme prosedürü ile ilgili detaylı bilgi verirmisiniz.

teşekkürler

Ben Ankara'dan getirttim motoru, Mahmut Usta(0312 396 44 34) sağolsun temiz bir motor yolladı bize, hiç bakmadan aldık motoru açıkçası. Motoru 4250 liraya aldık, 250 lira da ambara verdik getirmesi için, Yağıdır, intercolüdür intercol borularıdır ıvırı zıvırı 5000 binliraya motor geldi. 1300 lira motoru yerine takan ustaya 500 lirada motorun şanzımanla öpüşmesini sağlayan tornacıya gitti.