KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kafa karışacak birşey yokki... oran ufaldıkça belli bir hıza ulaştığın devir düşüyor...
örnek ben 1:22 oranla 5.viteste 80-90 km sürati 1800-2000 devirdeı yapıyorsam, 1:41 takarsam aynı sürati yapmam için 2500-2700 devire çıkmam lazım 1:67 de 3500 devirde falan herhalde 80-90 km yapıyordum
1:22 oranla uzun rampaları 5. viteste çıkamazsan 4.vitesle çıkarsın olur biter...
kafa karışacak birşey yokki... oran ufaldıkça belli bir hıza ulaştığın devir düşüyor...
örnek ben 1:22 oranla 5.viteste 80-90 km sürati 1800-2000 devirdeı yapıyorsam, 1:41 takarsam aynı sürati yapmam için 2500-2700 devire çıkmam lazım 1:67 de 3500 devirde falan herhalde 80-90 km yapıyordum
1:22 oranla uzun rampaları 5. viteste çıkamazsan 4.vitesle çıkarsın olur biter...
Bir uyarı daha yapayım, genelde puma larda yapılan hata kışın belli olmuyor yazın ortaya çıkıyor, intercooler hortumları ya metal yada içi telli lastikten olmalı sıcakta büzüşüp motoru durduruyor, özellikle yokuş çıkışlarında, intercooleri mutlaka radyatörün önüne aldır, ve normal radyatörle arasında 2-3 cm boşluk bırakılmasını sağla. Radyatöre yapıştırmasınlar, yine ısınmaya sebep oluyor.
Bence bu motoru Defender üzerinde denemiş kişilerin görüşlerini dikkate almak gerek. Ben 300TDI dan bahsettim, Pumanın ise 19 HP güç farkı yanında kalkışı da çok rahat, Engin'in aracını kullanmıştım. Engin ve Reha abinin görüşleri önemli yani
İyi dilekleri, yardımları ve fikirleri için herkese çok teşekkür ederim. Mert abi seninde söylediğin gibi kullananların fikirleri daha önemli. 1.22 oran yapacağız artık. Yarın tornacıda olacak motor ve şanzuman. Prizdireği hiç elletmeden bağlamaya çalışacaklar. Güzel olur umarım...