Naturalist61 Benim sadık yarim kara topraktır... Mesajlar 841 Tepkime Puanı 11 Yer Trabzon - İzmir 14 May 2015 #1 Arkadaşlar merhabalar. Dodge pw 250 4x4 doç için 8 bijon 16 jant (Bijon aralığını bilmiyorum) jant arıyorum. 35 lastik takacağım için uygun jant varsa mesajlaşalım. Selam ve saygılar.
Arkadaşlar merhabalar. Dodge pw 250 4x4 doç için 8 bijon 16 jant (Bijon aralığını bilmiyorum) jant arıyorum. 35 lastik takacağım için uygun jant varsa mesajlaşalım. Selam ve saygılar.
oguz28 Kamp II Mesajlar 376 Tepkime Puanı 8 Web www.thanks.com.tr 14 May 2015 #2 Ynt: Pw 250 Dodge İçin Çelik Jant Arıyorum. Aldınızmı araç
Naturalist61 Benim sadık yarim kara topraktır... Mesajlar 841 Tepkime Puanı 11 Yer Trabzon - İzmir 15 May 2015 #3 Ynt: Pw 250 Dodge İçin Çelik Jant Arıyorum. oguz28' Alıntı: Aldınızmı araç Genişletmek için tıkla ... Araç almadım ama jant lastik aramaya başladım bile.. Araç almama az kaldı gibi.
Ynt: Pw 250 Dodge İçin Çelik Jant Arıyorum. oguz28' Alıntı: Aldınızmı araç Genişletmek için tıkla ... Araç almadım ama jant lastik aramaya başladım bile.. Araç almama az kaldı gibi.
oguz28 Kamp II Mesajlar 376 Tepkime Puanı 8 Web www.thanks.com.tr 16 May 2015 #4 Ynt: Pw 250 Dodge İçin Çelik Jant Arıyorum. Jant işi kolay benim yaptırdığım yere yaptırırız. Dün takdım aldığım jantları süper oldu
Ynt: Pw 250 Dodge İçin Çelik Jant Arıyorum. Jant işi kolay benim yaptırdığım yere yaptırırız. Dün takdım aldığım jantları süper oldu
Naturalist61 Benim sadık yarim kara topraktır... Mesajlar 841 Tepkime Puanı 11 Yer Trabzon - İzmir 16 May 2015 #5 Ynt: Pw 250 Dodge İçin Çelik Jant Arıyorum. oguz28' Alıntı: Jant işi kolay benim yaptırdığım yere yaptırırız. Dün takdım aldığım jantları süper oldu Genişletmek için tıkla ... Foto varsa atabilirsen sevinirim.
Ynt: Pw 250 Dodge İçin Çelik Jant Arıyorum. oguz28' Alıntı: Jant işi kolay benim yaptırdığım yere yaptırırız. Dün takdım aldığım jantları süper oldu Genişletmek için tıkla ... Foto varsa atabilirsen sevinirim.
emre74 Kamp I Mesajlar 181 Tepkime Puanı 1 18 May 2015 #6 Ynt: Pw 250 Dodge İçin Çelik Jant Arıyorum. arkadaşlar ilgilenen varsa dodge 250 için elimde temiz hidrolik direksiyon kutusu vardır. uygun fiyata vereceğim. ilgilenenler olursa özelden mesaj atabilirler.
Ynt: Pw 250 Dodge İçin Çelik Jant Arıyorum. arkadaşlar ilgilenen varsa dodge 250 için elimde temiz hidrolik direksiyon kutusu vardır. uygun fiyata vereceğim. ilgilenenler olursa özelden mesaj atabilirler.
Naturalist61 Benim sadık yarim kara topraktır... Mesajlar 841 Tepkime Puanı 11 Yer Trabzon - İzmir 12 Eyl 2015 #7 oguz28' Alıntı: Ynt: Pw 250 Dodge İçin Çelik Jant Arıyorum. Jant işi kolay benim yaptırdığım yere yaptırırız. Dün takdım aldığım jantları süper oldu Genişletmek için tıkla ... Oğuz kardeşim jant işi sayenizde halloldu teşekkür ederim. Havuz kasayıda sıfır ayarında buldum ve aldım. Yakın zamanda tadilat tamirat başlıyor nasipse. Fotolardan takip edelim. Selamlar...
oguz28' Alıntı: Ynt: Pw 250 Dodge İçin Çelik Jant Arıyorum. Jant işi kolay benim yaptırdığım yere yaptırırız. Dün takdım aldığım jantları süper oldu Genişletmek için tıkla ... Oğuz kardeşim jant işi sayenizde halloldu teşekkür ederim. Havuz kasayıda sıfır ayarında buldum ve aldım. Yakın zamanda tadilat tamirat başlıyor nasipse. Fotolardan takip edelim. Selamlar...