KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar kimsenin başına gelmedimi böyle bi olay elektirik ustasına götürdüm 2 gundur yapamıyor sorunu bulamıyor ve cıldırttı arabayı ne zaman kontagının kapatsan km sayacı kendini sıfırlıyor.
arkadaşlar kimsenin başına gelmedimi böyle bi olay elektirik ustasına götürdüm 2 gundur yapamıyor sorunu bulamıyor ve cıldırttı arabayı ne zaman kontagının kapatsan km sayacı kendini sıfırlıyor.
o km sayacı olsa daha ne isterim dediğin gibi sürekli sıfır arabaya binmiş olurum ama benim dediğim ana km sayacı degildir
yakıtı ölçemiyorsun kaç km gittiğini anlıyamıyorsun ..
o km sayacı olsa daha ne isterim dediğin gibi sürekli sıfır arabaya binmiş olurum ama benim dediğim ana km sayacı degildir
yakıtı ölçemiyorsun kaç km gittiğini anlıyamıyorsun ..
Garip bir olaymış ilk defa bir p38 de böyle bir sorun görüyorum. Sanırsam elektrikçinin çözebileceği bir konu değil bu. Bence land rover servisine falan götürmeniz gerekiyor. Özellikle p38 ler çok karmaşık arabalar olduğu için her elektrikçi işin içinden çıkmaz.
konu baya eski tarihli ama böyle birseyle karşı karşıya kalanlar için yazıyorum sağ ön koltuğun altındaki ana beyin diye adlandırdığımız kontrol ünitesinden yapar saygılar