Araç ve doğa çok güzel işlenmiş bu fotoğraflarda.............Bu kareleri alan arkadaşı tebrik ediyorum. Sadece araç işlenseydi bu kadar güzel olmazdı...
Ellerinize sağlık.
(Bu kadar Land reklamından sonra firma sizi ödüllendirmeli)
Land Rover Firmasına yapmış olduğunuz katkılardan ötürü,
Londra Genel Merkez sizi bir adet LandRover Freelander ile
taltif etmeye karar vermiştir.
Aracınızı törenle teslim almak için 28 şubat 2010 günü
London Royale Palace oteline bekliyoruz.
Ulaşım ve konaklama bilgileriniz 24 saat içinde tarafınıza gönderilecektir.
Saygılarımızla
98 model 160 hp.Standartı bu tabi.
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama şu da fotosu.
SÜVARİ' Alıntı:
Araç ve doğa çok güzel işlenmiş bu fotoğraflarda.............Bu kareleri alan arkadaşı tebrik ediyorum. Sadece araç işlenseydi bu kadar güzel olmazdı...
Ellerinize sağlık.
(Bu kadar Land reklamından sonra firma sizi ödüllendirmeli)
amcası sevsin onu maşşalah ya çok güzel allah gözden nazardan korusun bende arşivimden size resim paylaşıyım bu arada vtech demeyin onun adı ticari adı honda civic vti lütfen lütfen
amcası sevsin onu maşşalah ya çok güzel allah gözden nazardan korusun bende arşivimden size resim paylaşıyım bu arada vtech demeyin onun adı ticari adı honda civic vti lütfen lütfen
Maşallah ikisine de.Ben de normalde VTi derim ama herkes bilmiyor.
Sizdeki sedan coupe hemde...y.dışından gelme sanırım.Farlar,panjur çok güzel görünüyor
İşte asıl sorun böyle bir aracı satıp offroad aracı almalı mı? almamalı mı ?
Maşallah ikisine de.Ben de normalde VTi derim ama herkes bilmiyor.
Sizdeki sedan coupe hemde...y.dışından gelme sanırım.Farlar,panjur çok güzel görünüyor
İşte asıl sorun böyle bir aracı satıp offroad aracı almalı mı? almamalı mı ?
sedan coupe vti çok uzun uğraşılar sonucu bulgaristana getirebildik. typer kasa çünkü çok az sayıda var ama değer
ben sahibi olduğum 3 adet spor otomobilimide sattım
vti 160 , mondeo 202 bg cadde tipi yarışlar icin modifiye edilmişti , seat leon cupra 301 bg di oda cadde tipi olarak hazırlanmıştı
(cadde tipi yarış dizaynı bilmiyenler icin söylüyorum time trail ve oto drag pist ici yarışları)
malesef şuan otomobil sporlarında olan tek ilişkim FİA cocartına sahip teknik kontrol ve bayrak hakemi olmam çok hızlı yaşanmış bir hayattan sonra spor otomobilleri satıp kendimi dağa taşa vurdum böyle telkin ediyorum kendimi
Videoları da ekledim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49750.0
c@n' Alıntı:
sedan coupe vti çok uzun uğraşılar sonucu bulgaristana getirebildik. typer kasa çünkü çok az sayıda var ama değer
ben sahibi olduğum 3 adet spor otomobilimide sattım
vti 160 , mondeo 202 bg cadde tipi yarışlar icin modifiye edilmişti , seat leon cupra 301 bg di oda cadde tipi olarak hazırlanmıştı
(cadde tipi yarış dizaynı bilmiyenler icin söylüyorum time trail ve oto drag pist ici yarışları)
malesef şuan otomobil sporlarında olan tek ilişkim FİA cocartına sahip teknik kontrol ve bayrak hakemi olmam çok hızlı yaşanmış bir hayattan sonra spor otomobilleri satıp kendimi dağa taşa vurdum böyle telkin ediyorum kendimi
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kıymetli nadide parçalardandır vti lar . 1.4 is bahsettiğiniz aractanda vardı oda iyiydi ama bizim sedan coupe de camlar kollu klima yok coupe olmasının tek dez avantajı buda olsa trde tek olmak ayrı keyif
fotoğrafları; teknik olarak değerlendirirsek bir kısmında araç içinde insan bulunuşu ilgi merkezini dağıtıyor, bazılarında perspektif hataları var... amatör çalışma olarak değerlendirirsek foruma güzellik katıyor... tekniğinizi geliştirdiğiniz taktirde çok daha başarılı olacağınızı düşünüyorum...
Bende ilk önce şaşıranlardanım, hard off road görüntüleri yok ama, bu araclar hafif arazi şartları düşünülerek üretilmiş, genel olarak lüks ve gösteriş amaçlı satın alınan araçlar kullananların yüzde kaçı asfalt dışı kullanıyor acaba, ben hiç görmedim, araziye de yakışıyorlarmış
güzel fotoğraflar, elinize sağlık