B barb_alone SQ_for all Mesajlar 1,203 Tepkime Puanı 93 Yaş 49 Yer EdİrNe 14 Haz 2010 #1 P38 modellerinin kaynak gösterebileceğiniz herhangi bir link varmı acaba çekiş sistemini anlatan devamlı dört çeker olduğunu bilmekteyim ama bazı yerlerde 4x2 olarakta kullanıldığı yazmakta imiş onuda bulamadım ayrıca....
P38 modellerinin kaynak gösterebileceğiniz herhangi bir link varmı acaba çekiş sistemini anlatan devamlı dört çeker olduğunu bilmekteyim ama bazı yerlerde 4x2 olarakta kullanıldığı yazmakta imiş onuda bulamadım ayrıca....
Jimny_Mehmet Kamp III Mesajlar 511 Tepkime Puanı 5 Yer Boğaziçi Arnavutköy 14 Haz 2010 #2 Ynt: Range Rover P38 barb_alone' Alıntı: P38 modellerinin kaynak gösterebileceğiniz herhangi bir link varmı acaba çekiş sistemini anlatan devamlı dört çeker olduğunu bilmekteyim ama bazı yerlerde 4x2 olarakta kullanıldığı yazmakta imiş onuda bulamadım ayrıca.... Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle öyle birşey yok sürekli 4x4tür
Ynt: Range Rover P38 barb_alone' Alıntı: P38 modellerinin kaynak gösterebileceğiniz herhangi bir link varmı acaba çekiş sistemini anlatan devamlı dört çeker olduğunu bilmekteyim ama bazı yerlerde 4x2 olarakta kullanıldığı yazmakta imiş onuda bulamadım ayrıca.... Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle öyle birşey yok sürekli 4x4tür
B barb_alone SQ_for all Mesajlar 1,203 Tepkime Puanı 93 Yaş 49 Yer EdİrNe 14 Haz 2010 #3 Ynt: Range Rover P38 mehmet bey ilginize her iki konuda da teşekkür etmek isterim teşekkür ederim