okuduysan hocam ben bı anormallık arayın demedım kı sadece basıma gelen olayı paylasayım dedım camura saplanmak sorun degıl de termostad arızası da aynı anda gelmesı gunumu berbat etmıstı sadece ....
hararet problemi yaşandığında, fan müşürüne köprü yapacak şekilde kablo bağlayıp fanı sürekli hale getirip en yakın tamirciye gidebilirsiniz. ben öyle yapmıştım.
frontera off roadı seviyor aslında... murat'ın aracı hala dinç ve her an hazır.
bızım fronti ile cesaret edip arazıye sokamıyoruz eşim cocuk lar eglensın dıye 3 5 kaldırım a cıkıp ınıyor önümüzün acık oldugu yerlere gırıp cıkıyor yok sa bıraakırz araz ıe yakmaya da gelmezler kalırız dag basın da cok camur bızım arabaya yaramıyor tam denemedık ama oyledır umarım yoksa kullananlara verıp denetmek lazım calısırmı arazıde calısmaz mı
bızım fronti ile cesaret edip arazıye sokamıyoruz eşim cocuk lar eglensın dıye 3 5 kaldırım a cıkıp ınıyor önümüzün acık oldugu yerlere gırıp cıkıyor yok sa bıraakırz araz ıe yakmaya da gelmezler kalırız dag basın da cok camur bızım arabaya yaramıyor tam denemedık ama oyledır umarım yoksa kullananlara verıp denetmek lazım calısırmı arazıde calısmaz mı
Benim bu güne kadar bu forumlardan okuyup anladığım kadarı ile frontera'nın termostatını zaten bozulmadan önce her ihtimale karşı değiştirmek gerekiyor, yoksa beklenmedik süprizlere sebep olabiliyor. Olayın offroadla ya da çamurla pek bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum.