RR Classic viscous diff.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mfthk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,457

mfthk

Kamp II
Yer
Ankara
92 model RR Classic model aracımda diğer land rover modellerinden alışık olduğumuz manual orta kilit yerine viscous dif. kilidinden bahsediliyor. yabancı forumlarda biraz incelemeye çalıştım ama istediğim bilgilere ulaşamadım.
bu sistemi bilen arkadaşlar, bana bunu nasıl test edebileceğimi ve sistemin nasıl çalıştığını anlatabilirler mi?
arazi vitesinin fotoğrafı ektedir.
selamlar, fatih

Etiketler
Ynt: RR Classic viscous diff.

ilginç, eğer alt kısımdan fotolar çekebilirseniz nasıl bir sistem kullanılıdığı hakkında bilgi bulabilirim, ön diften arka dife kadar olan bölümün fotosu gerekli.

yavuz bey, en kısa zamanda dediğiniz fotoğrafları çekmeye çalışacağım.
selamlar.

LSD arka dif gibi birşey herhalde. Tuv'deki fren testinden zarar görmeden geçiyor mu bu araç?

olasiliksiz' Alıntı:
LSD arka dif gibi birşey herhalde. Tuv'deki fren testinden zarar görmeden geçiyor mu bu araç?

Pek öyle değil, G.Cherokee deki veya freelander daki gibi çalışması gerekir, yada Disco II cic elekronik bir çekiş sistemi (TC) olması gerekir, ama böyle bir sistem o yıllarda hiç kullanılmadı , Ne RRC de nede RR p38 de böyle bir sistem kullanılmadı. 1996 da RRC ve P38 aynı platformu kullandı ama onunda sistemi farklı.