Sadece Gezenbilir'e Özel Columbia Çakılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan -XXXXX- Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,196

Etiketler

selam adres telefon bilgilerini veren gezenbilir kullanıcılarına kargolayabilirim elinize geçince havale yaparsınız. ist ikitelli star gazetesi yada bayrampaşada elden verebilirim kapalıçarşıda yolumu bulurum derseniz madeni orda yetişirseniz oradanda alabilirsiniz. ben bir koliyi arkadaşıma zulalattım isterseniz alabilirsiniz. son çakınında ışığı var video yükleyemedim

selam videosunu yükleyemiyorum yarın gazeteye gidince hallederim o zaman çok daha iyi anlaşılıyor tek elle kullanmanın avantajı birde ışıklı olanların ışıgı merdivende kalmanızı engelleyecek anahtarlık ışığı kadar yolunuzu buldurur ama uzun ömür olayını inanın bilmiyorum 4 minik pille çalışıyor pilleride var

Güzel bir çakı ama kargo ücreti sebebi ile tuzluya gelecektir.
Hayırlı Satışlar.

Ynt: Sadece Gezenbilir'e Özel Columbia Çakılar

selam cok doğru tespit

çözüm gezenbilir sevdalıları aynı bölgeden arayan olursa size danışarak tek kargo yapalım hem arazide buluşur hemde kargoyu kahveye caya yatırırız.

farklı çözümlerede acıgım

bu arada ptt cakmagı almadı yanıcıymış

duyarlılıga tekrar teşekkürler

son fotolar
gümüş işlemeli tüfek gibi görülen metaldir ileride el teriyle ne olur bilemem ama black havk ve çok hoş 19

columbia gri 1 tane var agır ve kurşun dövmeli figürlü benim çakımdır sivri ucludur isteyen olursa onuda verebilirim 30tl

siyah naylonlu olan naylonu alındıgında önündeki ışık yanacak 19 tl

cep cakısı acacaklı olan 8 tl

ilk fotoğraftaki çakı güzelmiş. kapalı çarşı'da nerden alabiliriz acaba?