muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 9 Haz 2011 #17 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri sinan bey , aracınız hayırlı uğurlu olsun... takip
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 9 Haz 2011 #18 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri muratbilici' Alıntı: sinan bey , aracınız hayırlı uğurlu olsun... takip Genişletmek için tıkla ... eyvallah murat abi sağol.
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri muratbilici' Alıntı: sinan bey , aracınız hayırlı uğurlu olsun... takip Genişletmek için tıkla ... eyvallah murat abi sağol.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 9 Haz 2011 #19 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri adaşım hadi bismillah başaldın, kolay gelsin öbür canavar ne olacak birbirlerini kıskanmasınlar ;D ;D
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri adaşım hadi bismillah başaldın, kolay gelsin öbür canavar ne olacak birbirlerini kıskanmasınlar ;D ;D
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 9 Haz 2011 #20 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri sinan54' Alıntı: adaşım hadi bismillah başaldın, kolay gelsin öbür canavar ne olacak birbirlerini kıskanmasınlar ;D ;D Genişletmek için tıkla ... başladık abi sonunda, onlar birbirleri tanıdıkları için kıskanmazlar, ona arkadaş getirdik sonuçta
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri sinan54' Alıntı: adaşım hadi bismillah başaldın, kolay gelsin öbür canavar ne olacak birbirlerini kıskanmasınlar ;D ;D Genişletmek için tıkla ... başladık abi sonunda, onlar birbirleri tanıdıkları için kıskanmazlar, ona arkadaş getirdik sonuçta
kopela Kamp II Mesajlar 251 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 9 Haz 2011 #21 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri kolay gelsin.inşallah tez zamanda yollarda olun
ormanci1907 Kamp II Mesajlar 383 Tepkime Puanı 0 Yer Atatürk Oto Sanayi 2.Kısım 14. Sokak Kat 2 NO/504 10 Haz 2011 #22 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri takip.
ict3055 Zirve Mesajlar 2,943 Tepkime Puanı 5 Yer Bolu 11 Haz 2011 #23 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Araç ölü gibi görünsede o bir CJ; Benim için özellikle bu araçların yeri çok ayrı... Merakla takip edecem tüm hayata dönüş hikayesini, Kolay gelsin Efndm...
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Araç ölü gibi görünsede o bir CJ; Benim için özellikle bu araçların yeri çok ayrı... Merakla takip edecem tüm hayata dönüş hikayesini, Kolay gelsin Efndm...
ofrood Kamp II Mesajlar 273 Tepkime Puanı 2 14 Haz 2011 #24 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri kolat gelsinn
osman Kamp III Mesajlar 555 Tepkime Puanı 89 14 Haz 2011 #25 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Aracınız hayırlı olsun. 2200 ne motoru atacaksınız. Şanzımanınız 3 ileri T90 mı?
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Aracınız hayırlı olsun. 2200 ne motoru atacaksınız. Şanzımanınız 3 ileri T90 mı?
rsc86 Kamp I Mesajlar 199 Tepkime Puanı 0 Yer pınarbaşı bornova izmir 14 Haz 2011 #26 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri kolay gelsin
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 20 Haz 2011 #27 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri osman' Alıntı: Aracınız hayırlı olsun. 2200 ne motoru atacaksınız. Şanzımanınız 3 ileri T90 mı? Genişletmek için tıkla ... işlerin yoğunluğundan dolayı fırsat bulamadım. aracımıza mazda motoru takılacak olup, ana ve arazi şanşumanı t90 3 ileri (orjinal ) olarak devam edecek. Ayrıca araç bugün boyanacak ve şase kısmı bakıma alınacak.
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri osman' Alıntı: Aracınız hayırlı olsun. 2200 ne motoru atacaksınız. Şanzımanınız 3 ileri T90 mı? Genişletmek için tıkla ... işlerin yoğunluğundan dolayı fırsat bulamadım. aracımıza mazda motoru takılacak olup, ana ve arazi şanşumanı t90 3 ileri (orjinal ) olarak devam edecek. Ayrıca araç bugün boyanacak ve şase kısmı bakıma alınacak.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 20 Haz 2011 #28 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Sinan merakla bekliyorum...takip ediyorum...ilk gezide görüşmek üzere....selamlar.
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Sinan merakla bekliyorum...takip ediyorum...ilk gezide görüşmek üzere....selamlar.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 20 Haz 2011 #29 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Güzel olacak Sinan güzel... gezilerde seni önde bekleriz o zaman.. ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Güzel olacak Sinan güzel... gezilerde seni önde bekleriz o zaman.. ;D ;D ;D
K kvrakoğlu Ana Kamp Mesajlar 21 Tepkime Puanı 0 26 Haz 2011 #30 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri kolay gelsin
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 22 Tem 2011 #31 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Uzun bir aradan sonra tekrar burad aolmak güzel.. arac tamamen soyulup, parçalara ayrıldı. defransiyeller Sayın Hasan Biryan abimizin dükkanına bırakıldı. Kupa boyandı hazır hala getirildi. şase bakımları yapıldı. Tüm araca ait parçalar temin edildi. artık pazartesi günü aracın montajına başlanacak. resimleri en kısa zamanda ekleyeceğim. şimdilik bu kadar...
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Uzun bir aradan sonra tekrar burad aolmak güzel.. arac tamamen soyulup, parçalara ayrıldı. defransiyeller Sayın Hasan Biryan abimizin dükkanına bırakıldı. Kupa boyandı hazır hala getirildi. şase bakımları yapıldı. Tüm araca ait parçalar temin edildi. artık pazartesi günü aracın montajına başlanacak. resimleri en kısa zamanda ekleyeceğim. şimdilik bu kadar...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 22 Tem 2011 #32 Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Bu güzel aracın bütün aşamalarının fotolarını bekliyoruz Sinanım..
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Bu güzel aracın bütün aşamalarının fotolarını bekliyoruz Sinanım..