kolay gelsin kafanı karıştırmak istemem ama bi fikir vermek istedim o kadar uğraşıyorsun bence şanzımanı ingiliz ford minibüs kaksana 4 vites oluyor ve çokta uyumlu oluyor ben kullanıyorum birkaç cj de de gördüm yinede bilemem
kolay gelsin kafanı karıştırmak istemem ama bi fikir vermek istedim o kadar uğraşıyorsun bence şanzımanı ingiliz ford minibüs kaksana 4 vites oluyor ve çokta uyumlu oluyor ben kullanıyorum birkaç cj de de gördüm yinede bilemem
aslında güzel bir fikir ama saatten sonra biraz yorucu olur biizim için. birde defransiyel oranlarına şanzumana (dana 44) göre olduğu için sıkıntı çıkar diye düşünüyorum. yine de güzel bir paylaşım teşekkür ederim. burada kalmasın devamıda gelsin ki sizin düşünceleriniz benim için çok önemli...
Aynı Şanzımanı ben kullandım 1 ve 2 güzel 3 e takınca 3 seri geliyor ve bayılıyordu o da beni deli ediyordu ayna mağrütü 43/8 bilmiyorum arkadaşaların fikirlerini al istersen sitede çok bilgisi olanlar var bursada senin jeepin aynısını gördüm isuzu motor ingiliz ford minibüs janzımanı vardı Safranbolu ofroad külüp başkanı Ahmet DEMİR var o yaptırmıştı bana safranboluda herkez bu ingiliz ford minibüs şanzımanı kullanıyor 1 vites daha ağır devirli 4vites ise seri çok güzel ben kullanıyorum ve gayet memnunum
Sanziman degisikligi fikriniz varsa t19 tavsiye ederim...
Diferansiyel oranlariyla sanziman oranının bir ilgisi yok bence, yani değiştirmek isterseniz problem çıkmaz... Dana 44 ler 41/10 dur büyük ihtimalle...
benım aracın üzerindeki şanzuman t90 defransiyel oaranına gelince 47/11 oranlı. şanzumanla defransiyel oranlarının çok qalakası var öteki türlü bir yerden kırma yapar..
arazi için zevkimize göre yapmaya çalışıyoruz. asfalt ta gezmek için yapmıyoruz aracı. onun için sıradışı olmak zorunda.
bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak sizlerinde yardımlarını bekliyoruz.