KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
selamlar.
aracınız öncelikle çok güzel olmuş elinize sağlık. bende bir def. sahibi olmak istiyorum. adapazarı erenler ATATÜRK sanayide MKE de ihaleyle araç alıp toplayan bi arkadaş varmış mümkünse bu konuda yardımcı olabilirmisin. [araçlar üstünkörü toplanıp mı satılıyor v.b)
selamlar.
aracınız öncelikle çok güzel olmuş elinize sağlık. bende bir def. sahibi olmak istiyorum. adapazarı erenler ATATÜRK sanayide MKE de ihaleyle araç alıp toplayan bi arkadaş varmış mümkünse bu konuda yardımcı olabilirmisin. [araçlar üstünkörü toplanıp mı satılıyor v.b)
konu ile ilgili pek bilgim yok ama araştırırım. ayrıca atatürk sanayinin yanında marangozlar sanayi sitesinde land toplayan arkadaşlar var. açıkçası nasıl topladıklarına şahit olmadım. ama toplanan araçlar gayet güzel oluyor. müsait olunca gün içinde uğrayıp toplayan ustaların tlf alıp iletirim size. hoşcakalın...
kısa samanda cevap verdiğiniz için tşk. erenler ATATÜRK sanayide bu işi yapan ve zaman zaman bu sitede ilanları olan bir usta birde adapazarının girişindeki sanayide bi usta varmış. ancak kimse yoğurdum ekşi demiyor.