KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba Sinan kardeş,
Buranda eskiden Rize'de çok güzel branda yaparlardı bu arabalar için harika işler çıkartıyordu yaşlı bir usta vardı, resmen sıraya girerlerdi.
Hala devam eden varmı yokmu bilmem, neyseki siz olayı çözmüşsünüz.
Sağlıkla kalın.
bu tür araçlar için türkiye de tente olayı başlı başına bir sorun usta yok desem yeridir. rize deki ustadan bir bilgim yok açıkcası ama doğrudur. bizde sakarya da bir usta bulduk bakalım nasıl bir şey çıkartacak bende bilmiyorum merakla bekliyorum açıkcası..
hoşcakalın..
Zorunda kaldık derken, şanzıman aızası mı yoksa yetersiz mi bulduğunuz için değiştirdiniz?
Yeni şanzımanınızdan eminim memnun kalacaksınız, bu arada T19 kaça mal ooldu, berberinde arazia şanzımanını da ana 20 ile değiştirdiniz mi, yoksa eski arazi şanzımanı Dana 18 i mi akuple ettiniz.?
Son bir soru. Her iki şanzımanın volant bağlantıları uyuyormu yoksa flnaş vs, değişiklik gerekiyormu?
Zorunda kaldık derken, şanzıman aızası mı yoksa yetersiz mi bulduğunuz için değiştirdiniz?
Yeni şanzımanınızdan eminim memnun kalacaksınız, bu arada T19 kaça mal ooldu, berberinde arazia şanzımanını da ana 20 ile değiştirdiniz mi, yoksa eski arazi şanzımanı Dana 18 i mi akuple ettiniz.?
Son bir soru. Her iki şanzımanın volant bağlantıları uyuyormu yoksa flnaş vs, değişiklik gerekiyormu?
üzerinde bulunan t90 şanzuman yetersiz kaldı onun için daha güçlü bir şanzuman gerekiyordu ve 17 diş kaiser şanzumanı bulduk. orjinal 2 kullu arazi şanzumanı ile montaj yaptık. tek kullu şanzuman ile arazi de yeterli performans elde edemeyecğiz husunda usta bilgi verdi. geçiçlerde artık rahat oldu.
biaim motor farklı olduğu için meçburen flanş kullanmak zorundayız. resimleri en kısa zamanda yüklerim.
Özgür abi metin ustanın yanına son olarak geleceğiz turbo ve bir kaç diğer aksam bağlanacak. aracla ilgili bir sıkıntımız kalmadı. ilk testi ben bizzat arazide deneyeceğim. metin ustaya sonra dener artık.)
VAP' Alıntı:
Merak ve 4 gözle takipteyim, korkarım beni de bu yaştan sonra bulaştıracaksınız tekrardan çamurlara... :
teşekkür ederim. üstad elimizden geldiği kadarı ile topğlamaya çalışıyorum. henüz yazı işine sıra gelmedi gelince bakarsın böyle bir şey yazabiliriz...