fix Kamp II Mesajlar 275 Tepkime Puanı 1 Yer adapazarı 9 Ocak 2011 #17 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). hakan, bircan, serkan, hadi yükleyinde görelim
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 9 Ocak 2011 #18 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Vayy,,güzel kareler.. Bende şimdi çıktım dışarı mudurnuda,kar yağdı akşam üzeri ama çok değil 15 dakika şöyle bir turladım geldim ferozam ile..
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Vayy,,güzel kareler.. Bende şimdi çıktım dışarı mudurnuda,kar yağdı akşam üzeri ama çok değil 15 dakika şöyle bir turladım geldim ferozam ile..
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 9 Ocak 2011 #19 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Saç kavurma..bol ateşte..közde iyi olur derler..onun için ikmal yapıldı.. ;D ;D [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3]
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Saç kavurma..bol ateşte..közde iyi olur derler..onun için ikmal yapıldı.. ;D ;D [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3]
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 9 Ocak 2011 #20 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Yakıt' sıkıntı yok bizde ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 9 Ocak 2011 #21 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Cevdet bey..çok şanslısın... tabiatın en güzelinin göbeginde yaşıyorsun.. ;D ;D [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3]
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Cevdet bey..çok şanslısın... tabiatın en güzelinin göbeginde yaşıyorsun.. ;D ;D [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3]
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 9 Ocak 2011 #22 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Teşekkürler ismail bey,evet şnslı olduğumuzu düşünüyorum bende Gerçi buraya geleli beş yıl oldu ama
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Teşekkürler ismail bey,evet şnslı olduğumuzu düşünüyorum bende Gerçi buraya geleli beş yıl oldu ama
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 9 Ocak 2011 #23 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). HARİKA BİR GÜN GEÇİRDİK EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER.. (ama bunu saymıyoruz.. Birdaha yapıcağız.)
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). HARİKA BİR GÜN GEÇİRDİK EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER.. (ama bunu saymıyoruz.. Birdaha yapıcağız.)
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 9 Ocak 2011 #24 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). .. Abanta varıldı.. ee tabii ki karınlar da acıktı..hemen iş bölümü..hazırlıklar başladı.. ;D [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4]
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). .. Abanta varıldı.. ee tabii ki karınlar da acıktı..hemen iş bölümü..hazırlıklar başladı.. ;D [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4]
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 9 Ocak 2011 #25 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Dumanlar pc'den eve giriyor ;D
fix Kamp II Mesajlar 275 Tepkime Puanı 1 Yer adapazarı 9 Ocak 2011 #26 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Tereyağımı o ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 9 Ocak 2011 #27 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). 2 fotograftan sonra....videolara geçecegim.. [attachment=1] [attachment=2]
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). 2 fotograftan sonra....videolara geçecegim.. [attachment=1] [attachment=2]
O olguncandan Zirve Mesajlar 1,543 Tepkime Puanı 3 9 Ocak 2011 #28 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ).
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 9 Ocak 2011 #29 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). fix' Alıntı: Tereyağımı o ;D Genişletmek için tıkla ... Hemde halis Mudurnu Tereyagı.. dayı derler ki..saç kavurmada Tereyagı ile olmazsa olmazmış..
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). fix' Alıntı: Tereyağımı o ;D Genişletmek için tıkla ... Hemde halis Mudurnu Tereyagı.. dayı derler ki..saç kavurmada Tereyagı ile olmazsa olmazmış..
fix Kamp II Mesajlar 275 Tepkime Puanı 1 Yer adapazarı 9 Ocak 2011 #30 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Kim demişse doğru demiş. Ellerinize sağlık.
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 9 Ocak 2011 #31 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). mdr' Alıntı: Hemde halis Mudurnu Tereyagı.. dayı derler ki..saç kavurmada Tereyagı ile olmazsa olmazmış.. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). mdr' Alıntı: Hemde halis Mudurnu Tereyagı.. dayı derler ki..saç kavurmada Tereyagı ile olmazsa olmazmış.. Genişletmek için tıkla ...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Ocak 2011 #32 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Bende yetiştim.... araya girip fotoğraf yükleyeyim mi? yoksa sıramı mı bekleyeyim
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Bende yetiştim.... araya girip fotoğraf yükleyeyim mi? yoksa sıramı mı bekleyeyim