sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 9 Ocak 2011 #33 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Afiyetler olsun, eeee yiyenbilir boşuna dememişler.
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Afiyetler olsun, eeee yiyenbilir boşuna dememişler.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Ocak 2011 #34 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ).(9 Ocak 2011) en iyisi yüklemek
ORHANBIYIKLI Zirve Mesajlar 2,136 Tepkime Puanı 8 9 Ocak 2011 #35 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). serkan şen' Alıntı: Bende yetiştim.... araya girip fotoğraf yükleyeyim mi? yoksa sıramı mı bekleyeyim Genişletmek için tıkla ... topa girmeyeyim dedim ama fotoları bekliyorum, boşver sırayı yolla'da bakalım ,bu arada hepinizin eline sağlık.
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). serkan şen' Alıntı: Bende yetiştim.... araya girip fotoğraf yükleyeyim mi? yoksa sıramı mı bekleyeyim Genişletmek için tıkla ... topa girmeyeyim dedim ama fotoları bekliyorum, boşver sırayı yolla'da bakalım ,bu arada hepinizin eline sağlık.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Ocak 2011 #36 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ).(9 Ocak 2011) yüklüyorum valla... ;D
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 9 Ocak 2011 #37 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). serkan şen' Alıntı: Bende yetiştim.... araya girip fotoğraf yükleyeyim mi? yoksa sıramı mı bekleyeyim Genişletmek için tıkla ... Abi bence bekleme araya biraz renk kat sucuklar yanıyor ;D ;D ;D
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). serkan şen' Alıntı: Bende yetiştim.... araya girip fotoğraf yükleyeyim mi? yoksa sıramı mı bekleyeyim Genişletmek için tıkla ... Abi bence bekleme araya biraz renk kat sucuklar yanıyor ;D ;D ;D
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 9 Ocak 2011 #38 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Keşke saat 12'ye kadr uyumasaydım Genelinde meydana çıkar gelen gidene bakrdım her daim ;D
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Keşke saat 12'ye kadr uyumasaydım Genelinde meydana çıkar gelen gidene bakrdım her daim ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Ocak 2011 #39 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ).(9 Ocak 2011)
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Ocak 2011 #40 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ).(9 Ocak 2011) devam ediyorum....
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Ocak 2011 #41 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ).
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 9 Ocak 2011 #42 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). ilk video geliyor.. Kamp alanımız yol kenarından yukarıda..kar buz haline gelmiş.. Serkan bey ilk çıktı vitara ile.Sonra EFE sonra Hakanın Ferozası..strapla çekildi.. http://www.dailymotion.com/video/xght65_abant-serkan-bey-hakany-cekiyor
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). ilk video geliyor.. Kamp alanımız yol kenarından yukarıda..kar buz haline gelmiş.. Serkan bey ilk çıktı vitara ile.Sonra EFE sonra Hakanın Ferozası..strapla çekildi.. http://www.dailymotion.com/video/xght65_abant-serkan-bey-hakany-cekiyor
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Ocak 2011 #43 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ).
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 9 Ocak 2011 #44 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Serkanım ellerin dert görmesin..hızır gibi yetiştin.. ne sırası...kimde görsel ne varsa..yükleyelim.. ben videoları indirmekle meşgulüm..
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Serkanım ellerin dert görmesin..hızır gibi yetiştin.. ne sırası...kimde görsel ne varsa..yükleyelim.. ben videoları indirmekle meşgulüm..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Ocak 2011 #45 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Tamam abi devam ediyorum o zaman....
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Ocak 2011 #46 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Çocuklardan daha çok eğlendiğimizi itiraf ediyorum....
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Çocuklardan daha çok eğlendiğimizi itiraf ediyorum....
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Ocak 2011 #47 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ).
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Ocak 2011 #48 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ).