sayokan Nereye gittiğin değil,Kiminle gittiğin önemli..!!! Mesajlar 721 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA Web www.verakartela.com 9 Ocak 2011 #49 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). serkan şen' Alıntı: Çocuklardan daha çok eğlendiğimizi itiraf ediyorum.... Genişletmek için tıkla ...
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). serkan şen' Alıntı: Çocuklardan daha çok eğlendiğimizi itiraf ediyorum.... Genişletmek için tıkla ...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Ocak 2011 #50 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Son olarak eğlencemize eşlik eden Kenan Çarpışantürk abimizede selamlar....
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Son olarak eğlencemize eşlik eden Kenan Çarpışantürk abimizede selamlar....
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 10 Ocak 2011 #51 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). ... efe show http://www.dailymotion.com/video/xghtil_dscf1612
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). ... efe show http://www.dailymotion.com/video/xghtil_dscf1612
bircanefe Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 0 10 Ocak 2011 #52 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). mdr' Alıntı: Her zamanki gibi Adada sabah 08.45 de Hakanın dükkanında buluştuk.. Bu defa rota Bolu idi..Çocuklar da oldugu için güzel bir eglence için seçimimiz kar ve manzaranın oldugu yerdi. Müfit bey eşi ve çocugu ,Hakan bey ..eşi ve çocugu-Leyla hanım ,Serkan bey eşi ve çocugu , Salim bey eşi ve çocugu -Erdogan bey ve biz ..6 araçtık. Genişletmek için tıkla ... beni ne çabuk unuttun ismail abi
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). mdr' Alıntı: Her zamanki gibi Adada sabah 08.45 de Hakanın dükkanında buluştuk.. Bu defa rota Bolu idi..Çocuklar da oldugu için güzel bir eglence için seçimimiz kar ve manzaranın oldugu yerdi. Müfit bey eşi ve çocugu ,Hakan bey ..eşi ve çocugu-Leyla hanım ,Serkan bey eşi ve çocugu , Salim bey eşi ve çocugu -Erdogan bey ve biz ..6 araçtık. Genişletmek için tıkla ... beni ne çabuk unuttun ismail abi
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 10 Ocak 2011 #53 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). üFF..Bircan hanım..özür dilerim......nasıl oldu bu ya.....acelecilik... ;D ;D hemen düzeltiyorum..üstte EFE show yükledim halbuki...
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). üFF..Bircan hanım..özür dilerim......nasıl oldu bu ya.....acelecilik... ;D ;D hemen düzeltiyorum..üstte EFE show yükledim halbuki...
bircanefe Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 0 10 Ocak 2011 #54 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). http://www.dailymotion.com/video/xghub8_sakarya-abantta_auto
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). http://www.dailymotion.com/video/xghub8_sakarya-abantta_auto
bircanefe Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 0 10 Ocak 2011 #55 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). benim fotoları yüklemem salıyı bulur şimdiden söyleyeyimde
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). benim fotoları yüklemem salıyı bulur şimdiden söyleyeyimde
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 10 Ocak 2011 #56 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). ... Serkan bey vitara show http://www.dailymotion.com/video/xghtjl_serkan-bey-suzuky-show_auto yarın kaldıgımız yerden devam..
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). ... Serkan bey vitara show http://www.dailymotion.com/video/xghtjl_serkan-bey-suzuky-show_auto yarın kaldıgımız yerden devam..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 10 Ocak 2011 #57 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Bekliyoruz....
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 10 Ocak 2011 #58 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). yine her zamanki gibi güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). yine her zamanki gibi güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 10 Ocak 2011 #59 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Teşekkürler Sinan bey.. Serkan bey..malesef bütün foto ve videolar evdeki bilgisayarda..akşam yüklerim kastetmiştim
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Teşekkürler Sinan bey.. Serkan bey..malesef bütün foto ve videolar evdeki bilgisayarda..akşam yüklerim kastetmiştim
akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 10 Ocak 2011 #60 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Ellerinize sağlık ismail bey Serkan bey çok güzel olmuş..
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Ellerinize sağlık ismail bey Serkan bey çok güzel olmuş..
ict3055 Zirve Mesajlar 2,943 Tepkime Puanı 5 Yer Bolu 10 Ocak 2011 #61 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Memleketimden manzaralar. Haberimiz olsaydı ağırlardık sizleri. Paylaşım için teşekkürler.
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Memleketimden manzaralar. Haberimiz olsaydı ağırlardık sizleri. Paylaşım için teşekkürler.
efemurat Ana Kamp Mesajlar 61 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 10 Ocak 2011 #62 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). güzel ve bol karlı bir gün yaşamışınız emeğinize sağlık
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). güzel ve bol karlı bir gün yaşamışınız emeğinize sağlık
sokrat gandiya LN 65 Mesajlar 618 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 10 Ocak 2011 #63 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Güzel olmuş Sakaryada mı yaşasak ne yapsak şahane gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Güzel olmuş Sakaryada mı yaşasak ne yapsak şahane gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 10 Ocak 2011 #64 Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Haldun abi..teşekkür ederiz... gel abi kıyısından köşesinden yerleş...yaylaları-ormanları en bol illerimiz arka arkaya hemen karşında olur.. özlettin kendini..bir etkinlige bekleriz abi..
Ynt: SAKARYADAN ABANTA ( Akyazı-Mudurnu üzerinden ). Haldun abi..teşekkür ederiz... gel abi kıyısından köşesinden yerleş...yaylaları-ormanları en bol illerimiz arka arkaya hemen karşında olur.. özlettin kendini..bir etkinlige bekleriz abi..