Ynt: SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ ?
sayın korhan 33, aracımız adanada bildiğiniz üzere, şu anda halihazırda aktif-herşeyi faal ve fişek gibidir
kayınpederimin bahçeli evi var, onun bahçesinde duruyor, eğer ciddi alıcı iseniz düz 10.000 lira derim, ilanda yazdığım gibi uygun bir vitara buldum ona niyetleneceğim,bu işlerde kar amacı zaten güdülmez, keyfe harcanan paradır sonuçta, aracın şu anda bana maliyeti ne 13500 lira, ama bindik-gezdik,güzel balıklar yakaladık, bu arada bu tarz arazi araçları ister 10 yaşında olsun ister 30 yaşında olsun,illaki baştan yapacaksınız,çünkü yıpranırlar,şimdi kim bu tarz bir araç alıpta 10 yıl dağ-bayır kullanmadım der?? kullanmayacaksan neden aldın demezlermi adama?? bende bu fikirden yola çıkarak,s410 larında arazi şanzımanları kısa oranlı olduğu için süperdir, s413 araçlara özel takıyorlar bilirsiniz belki, bu aracı alıp baştan yaptık,siz niyetlenirseniz adanaya bir yemek yemeye davet ederim sizi, aracı almanız şart değil, tanışır görüşürüz,mersin de çalacak bir kapımız daha olur, malum site üzerinden de irtibata geçebiliriz,saygılar