Kaporta ile ilgili söylediklerime bir örnek olması açısından bazı fotoğraflar eklemeye çalışacağım;
Bir CJ3B(Yüksek Kaput) Willys için OE(orijinal Parça) olmayan fakat bir başka firma tarafından üretilmiş ancak orijinaline çok yakın standartta ön panjur hariç kalan kısmının alınarak araç üzerine konulmuş olanı görülüyor.Siyah renkli astar korozyona karşı koruyucu ve satış öncesi üretici tarafından atılmış olarak pazarlanıyor.
Dikkatli bakarsanız torpido üzerinde bantlanmış bir karton parçası var;bu gösterge yuvalarının açık olmadığını ve alıcının bir şablon ile bu delikleri açmaya hazırlandığı anlamına geliyor.Buna benzer kimi diğer delik daha alıcı tarafından açılacaktır.(Orijinal olsa idi bu deliklerin tamamı açılmış olarak satışa sunulacaktı)
CJ3B lerin ilk modellerinde göstergeler tıpkı CJ2A,CJ3A,MB,M38 lerde olduğu gibi ayrı ayrı idi.Ancak sonradan bizdeki adlarıyla Tuzla ve Harikan dediğimiz erken dönem CJ5 ler,M38A1 ler ve AMC dönemi CJ lerde olduğu gibi tek gösterge üzerine toplandılar.
İşte bu kupaları üretenler restorasyon yapılan CJ3B nin hangi model yılına ait ise gösterge yuvaları ona göre sonradan açılsın düşüncesiyle bu kısmı kapalı olarak üretiyorlar.
Fotoğraflarda aynı jeepin ayrıca boyanmış hali de görülüyor.