KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkes birilerini sorguluyo...Acaba sizler kendinizi ne kadar sorguluyorsunuz merak ediyorum.Kevın Carter plutzer ödüllü fotoğrafçı ve kendisi vicdan azabından intihar eden biri...İntihar mektubunda ölü çocukların peşini bırakmadığını ve buna benzer birkaç not bırakan kişi...Şimdi gelelim gerçek soruya herkes Kevını SUÇLUYO...İşte soru "Sizin kevın carterdan o plutzer ödüllü kişiden farkınız ne?"sizde herkes gibi tv izlio kahvenizi yudumluyo sıcak yatağınızda uyuyo işe yada okula gidio...Ve gerçeklere seyirci kalıyorsunuz.Kendi yükümlülüklerimizi kevın carter gibilerine atıyor sonra biz suçlu değiliz diyoruz.Hep günah keçisi buluyor ve hayatımıza devam ediyoruz.Evet ben bu soruyu soruyorum kendime KEVIN CARTERDAN farkım ne?cevabı bulamıyorum.Ve bazen başkalarını sorgulamak yerine kendimi sorgulamam çıkılmaz bir labirente dönüşüyor...Egoist olmadığımız zaman belki tomassocampanellanın dediği gibi "Mutlu bir altın çağı olduysa eskiden niçin olmasın yeniden"...
www.theungersite.com Hala birşeyler yapmak ve değiştirmek için geç değil.Bu siteden sarı butonu tıklayarak afrika insanının günlük yiyeceği karşılanıyor...Tabi ne kadar doğru bilmem ama bildiğim birşey var hiç yoktan denedim dersin...Unutmadan "UMUTTUR İNSANI YAŞATAN"...